Pauliina välittää LKV Oy

Keskustie 10, Jokela 

 Kauppalankatu 12, Hyvinkää


info@pauliinalkv.fi     

puh. 050 320 0262

Tervetuloa Pauliina välittää LKV Oy:n kotisivuille!


Viekö elämä eteenpäin?

Paras aika myydä ja ostaa asunto on silloin, kun siihen on tarvetta. Jos asunnonvaihtotoiveesi eivät olisikaan ihan vielä konkretisoitumassa, ota kuitenkin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle ja perheellesi sopiva aikataulu kodinvaihtoonne. Yhdessä suunnittelu on huomattavasti helpompaa ja hauskempaa kuin yksin tuumailu. Saat samalla konkreettisia neuvoja ja tietoa asuntokaupan prosesseista, todellisesta markkinatilanteesta, asuntosi arvosta ja välityspalkkiotarjouksen. Käynti kestää juttelun määrästä ja kohteen koosta riippuen puolesta tunnista tuntiin, käynti on maksuton eikä velvoita myyntitoimeksiantosopimuksen tekemiseen.

Ota yhteyttä. Me välitämme.

Siirry sivun alkuun