Pauliina välittää LKV Oy 

     Keskustie 10, Jokela

puh 050 642 74     
pauliina@pauliinalkv.fi     

Yhteystiedot

p. 050 64274 / pauliina@pauliinalkv.fi

Keskustie 10 LT 8A, 05400 Jokela

FB Pauliina välittää LKV IG @pauliinalkv

y-tunnus 3091195-6

Olen elämäniloinen, toimeen tarttuva ja yritteliäs onnistuja – empaattinen extrovertti!

Työskentelyäni ohjaa vahva ja aito välittäminen asiakkaista. Kun otan asiat hoitaakseni, ne hoidetaan huolellisesti, laadukkaasti, luotettavasti, ripeästi ja asiakkaan toiveet huomioiden. Teen sen minkä lupaan! Kiinteistönvälittäjän työssä minua kiehtoo erilaisten kotien lisäksi ehdottomasti eniten se, miten voin omalla työlläni tehdä asunnon vaihdosta asiakkailleni mahdollisimman turvallista ja mutkatonta. Se mikä on ammattilaiselle päivänselvää, voi olla hyvinkin sekavaa asiakkaalle, kun jo termistö saattaa tuottaa kysymysmerkkejä.

Toimin asuntojen myyntiin, ostamiseen ja vuokraamiseen liittyvien toimeksiantojen parissa pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa. Laadin myös kauppakirjoja, arviolausuntoja, toimin kaupanvahvistajana ja tarjoan asiantuntijapalveluita kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa – kysy minulta lisää näistä palveluista. Suuntaa-antavan hinnaston löydät täältä.

Aloitin välitysalalla 14.1.2016 ja suoritin samana keväänä laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyyden (LKV) ja laillistetun vuokravälittäjän pätevyyden (LVV), saman vuoden syksyllä sain Kiinteistönvälitysalan Ammattitutkinnon (KiAT) opinnot päätökseen. Syksyllä 2019 hain ja minulle myönnettiin kaupanvahvistajan oikeudet. Ylemmän kiinteistönvälittäjän (YKV) tutkinnon opinnot sain päätökseen 1.6.2022. Seuraan aktiivisesti alan alati muuttuvaa lainsäädäntöä sekä asetuksia ja osallistun mahdollisimman monipuolisesti koulutuksiin. Tarvittaessa minulla on käytettävissäni Suomen Kiinteistönvälittäjien Liiton (SKVL) neuvontapalvelut, kuten kiinteistölainsäädäntöön erikoistuneet lakimiehet.

Perheyrityksemme on perustettu lokakuussa 2019. Pauliina välittää LKV Oy on sekä Suomen Kiinteistönvälittäjien Liiton (SKVL) että Suomen Yrittäjien jäsen. Aputoiminimi Akin pojat perustettiin syksyllä 2021, sen toimialaan kuuluvat muuttolaatikoiden vuokraukset, pienet aputyöt, remontointipalvelut ja muutto- ja rakennussiivoukset.

Pitkälti lasten ansiosta olemme oppineet vuosien saatossa organisoimaan, priorisoimaan ja tekemään luovia, mutta päämäärätietoisia ratkaisuja myös lennossa. 4 lapsistamme on jo lentänyt pesästä, koiran lisäksi kotona pyörii vielä kaksi suloista teiniä/nuorta aikuista. Olemme lähtöisin Vantaan Tikkurilasta, Tuusulan Jokelassa olemme asuneet vuodesta 1993.

Asuntoasioissa – ota yhteyttä, me välitämme.

Siirry sivun alkuun