Yhteystiedot

p. 050 64274 / pauliina@pauliinalkv.fi

Keskustie 10 LT 8A, 05400 Jokela

FB Pauliina välittää LKV IG @pauliinalkv

y-tunnus 3091195-6

Olen elämäniloinen, toimeen tarttuva ja yritteliäs onnistuja – empaattinen extrovertti!

Työskentelyäni ohjaa vahva ja aito välittäminen asiakkaista. Kun otan asiat hoitaakseni, ne hoidetaan huolellisesti, laadukkaasti, luotettavasti, ripeästi ja asiakkaan toiveet huomioiden. Teen sen minkä lupaan! Kiinteistönvälittäjän työssä minua kiehtoo erilaisten kotien lisäksi ehdottomasti eniten se, miten voin omalla työlläni tehdä asunnon vaihdosta asiakkailleni mahdollisimman turvallista ja mutkatonta. Se mikä on ammattilaiselle päivänselvää, voi olla hyvinkin sekavaa asiakkaalle, kun jo termistö saattaa tuottaa kysymysmerkkejä.

Toimin asuntojen myyntiin, ostamiseen ja vuokraamiseen liittyvien toimeksiantojen parissa pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa. Laadin myös kauppakirjoja, arviolausuntoja, toimin kaupanvahvistajana ja tarjoan asiantuntijapalveluita kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa – kysy minulta lisää näistä palveluista. Suuntaa-antavan hinnaston löydät täältä.

Aloitin välitysalalla 14.1.2016 ja suoritin samana keväänä laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyyden (LKV) ja laillistetun vuokravälittäjän pätevyyden (LVV), saman vuoden syksyllä sain Kiinteistönvälitysalan Ammattitutkinnon (KiAT) opinnot päätökseen. Syksyllä 2019 hain ja minulle myönnettiin kaupanvahvistajan oikeudet. Ylemmän kiinteistönvälittäjän (YKV) tutkinnon opinnot sain päätökseen 1.6.2022. Seuraan aktiivisesti alan alati muuttuvaa lainsäädäntöä sekä asetuksia ja osallistun mahdollisimman monipuolisesti koulutuksiin. Tarvittaessa minulla on käytettävissäni Suomen Kiinteistönvälittäjien Liiton (SKVL) neuvontapalvelut, kuten kiinteistölainsäädäntöön erikoistuneet lakimiehet.

Yritykseni on perustettu lokakuussa 2019. Pauliina välittää LKV Oy on sekä Suomen Kiinteistönvälittäjien Liiton (SKVL) että Suomen Yrittäjien jäsen. Aloitin yrittäjien paikallisjärjestön hallituksessa talousvastaavan luottamustoimessa 01/2020 ja puheenjohtajana 01/2021.

Pitkälti lasten ansiosta olen oppinut vuosien saatossa organisoimaan, priorisoimaan ja tekemään luovia, mutta päämäärätietoisia ratkaisuja myös lennossa. 4 lasta on jo lentänyt pesästä, miehen ja koiran lisäksi kotona pyörii vielä ja kaksi suloista teiniä. Mummon arvonimen sain v. 2021. Olemme mieheni kanssa kotoisin Vantaan Tikkurilasta, Tuusulan Jokelassa olemme asuneet vuodesta 1993.

Asuntoasioissa – ota yhteyttä, me välitämme.

Siirry sivun alkuun