Pauliina välittää LKV Oy

Keskustie 10, Jokela 

 Kauppalankatu 12, Hyvinkää


info@pauliinalkv.fi     

puh. 050 320 0262

Yhteystiedot

p. 050 64274 / pauliina@pauliinalkv.fi

Keskustie 10 LT 8A, 05400 Jokela

Kauppalankatu 12, 05800 Hyvinkää

FB Pauliina välittää LKV IG @pauliinalkv

y-tunnus 3091195-6

Olen elämäniloinen, toimeen tarttuva ja yritteliäs onnistuja – empaattinen extrovertti!

Työskentelyäni ohjaa vahva ja aito välittäminen asiakkaista. Kun otan asiat hoitaakseni, ne hoidetaan huolellisesti, laadukkaasti, luotettavasti, ripeästi ja asiakkaan toiveet huomioiden. Teen sen minkä lupaan! Kiinteistönvälittäjän työssä minua kiehtoo erilaisten kotien lisäksi ehdottomasti eniten se, miten voin omalla työlläni tehdä asunnon vaihdosta asiakkailleni mahdollisimman turvallista ja mutkatonta. Se mikä on ammattilaiselle päivänselvää, voi olla hyvinkin sekavaa asiakkaalle, kun jo termistö saattaa tuottaa päänvaivaa.

Toimin asuntojen myyntiin, ostamiseen ja vuokraamiseen liittyvien toimeksiantojen parissa pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa. Laadin myös kauppakirjoja, lahjakirjoja, arviolausuntoja, toimin kaupanvahvistajana ja tarjoan asiantuntijapalveluita kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa – kysy minulta lisää näistä palveluista. Suuntaa-antavan hinnaston löydät täältä.

Aloitin välitysalalla 14.1.2016 ja suoritin samana keväänä laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyyden (LKV) ja laillistetun vuokravälittäjän pätevyyden (LVV), saman vuoden syksyllä sain Kiinteistönvälitysalan Ammattitutkinnon (KiAT) opinnot päätökseen. Syksyllä 2019 hain ja minulle myönnettiin kaupanvahvistajan oikeudet. Ylemmän kiinteistönvälittäjän (YKV) tutkinnon opinnot sain päätökseen 1.6.2022. Seuraan aktiivisesti alan alati muuttuvaa lainsäädäntöä ja asetuksia sekä osallistun mahdollisimman monipuolisesti koulutuksiin. Tarvittaessa minulla on käytettävissäni Suomen Kiinteistönvälittäjien Liiton (SKVL) neuvontapalvelut, kuten kiinteistölainsäädäntöön erikoistuneet lakimiehet.

Perheyrityksemme on perustettu lokakuussa 2019. Pauliina välittää LKV Oy on sekä Suomen Kiinteistönvälittäjien Liiton (SKVL) että Suomen Yrittäjien jäsen. Timanttisessa tiimissämme on aina paikkoja auki tekemisen asenteen omaaville välitystyön konkareille ja nouseville tähdille, kysy lisää jos kiinnostuit.

Aputoiminimi Akin pojat perustettiin syksyllä 2021, sen toimialaan kuuluvat muuttolaatikoiden vuokraukset ja pienet aputyöt. Toimistomme palvelevat sekä asunto- että muuttolaatikkoasioissa Jokelassa ja Hyvinkäällä, muuttolaatikoiden noutohalli on Jokelassa.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Pauliina Kirvesmäki

Yrittäjä, toimitusjohtaja

Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja

Asuntoasioissa – ota yhteyttä, me välitämme.

Siirry sivun alkuun