Kohteet

KERROS- JA LUHTITALOASUNNOT

Luhtitalon yksiö Järvenpäästä

2017 valmistunut luhtitalo, 2. krs,
1h+kk 28,5, m2 + autopaikka
Harava 5, Lepola, Järvenpää
Myyntihinta 49 824,84€
Velaton myntihinta 125 000 €


Hurmaava koti luhtitalon toisessa kerroksessa, oman autopaikan osakkeet sisältyvät kauppahintaan.
Hyvän suunnittelun ansiosta tähän Lehto Groupin rakentamaan asuntoon on saatu mahtumaan koko elämä! Avokeittiössä on astianpesukone, keraaminen liesitaso, erillinen uuni, liesituuletin ja integroitu jääkaappipakastin. Eteisessä peililiukuovikaapistot ja säilytystilaa, huoneistolle kuuluu lisäksi erillinen varastotila (kylmä). Pesuhuoneessa on säilytystilaa, taittuvat suihkuseinät, pesukoneliitäntä ja työtasoa myös kodinhoidon askareisiin. Suloisella ranskalaisella parvekkeella pääsee nauttimaan iltaan saakka auringon kutsusta elämäniloihin! Kaukolämpö, lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen,
huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla (LTO), kaapeli-tv.

Tuusulanjärven kulttuurimaisemien tuntumassa, uudehkolla asuinalueella on moderni ja kutsuva ilme. Päiväkodit, koulut, Seurakuntaopiston ja Keudan Järvenpään kampukset on reilun kilometrin säteellä, Pekka Halosen akatemia noin 2,5 km etäisyydellä. Krapin golf-kentälle n. 5,5 km. Upeat ulkoilureitit moneen suuntaan, esim. kesäinen pyöräretki Rantatien Lotta-museoon on jo itsessään elämys!

Alueelta on hyvät liikenneyhteydet: Ainolan juna-asema n. 800 m, bussipysäkki n. 100 m, Lahden moottoritielle muutama minuutti. Lähin ruokakauppa Ainolan aseman läheisyydessä, Järvenpään kävelykadulle n. 2 km. Tervetuloa ihastumaan asuinalueeseen ja tähän asuntoon!

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

Kerrostalokaksio Hyvinkään Kirjavatolpalta

Kerrostalo, 2h, k, lasitettu parveke, 61 m2
Hyvinkää, Kirjavatolppa  
Aholankatu 16 B 15, 05830 Hyvinkää
Myyntihinta: 72 210,34 euroa
Velaton hinta: 80 000 euroa

Valoisa, tilava ja perussiisti kaksio, vaatehuone sekä lasitettu parveke! 
Keittiökaapistot ja asuinhuoneiden lattiat on uusittu ja seinät maalattu/tapetoitu todennäköisimmin 1990-luvun loppupuolella. 

Kaukolämpö, lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen. Hyvin hoidettu taloyhtiö. Katon huoltomaalaus suoritetaan tulevana kesänä, se toteutetaan jo kerätyillä hoitovaroilla. 2020-2025 kunnossapitotarvesuunnitelmassa esitetty linjasaneerauksen hankesuunnitelmaa vuodelle 2021, huoneistojen märkätilojen saneerausta esitetty tehtäväksi linjasaneerauksen yhteydessä. Yhtiökokous 10.6.2020. 

Hyvä sijainti: Kirjavatolpalla mm. ruokakauppa, apteekki ja grilli, Hyvinkään sairaalaan n. 2 km, Sveitsin ulkoilualue ja uimala n. 1,8 km, keskustan palvelut ja rautatieasema kävellen n. 1,6 km. Bussipysäkit kävelyetäisyydellä, Hämeenlinnan moottoritie (valtatie 3) ja Hanko-Porvootie (valtatie 25) n. 5 minuutin ajomatkan päässä. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

Kerrostalokaksio Nummelasta

Kerrostalo, 2h, k, s + parveke, 53,5 m2
Vihti, Nummela  
Mäntytie 3 A 4, 03100 Nummela

Velaton hinta 118500€
Myyntihinta 114886,90 €


Siisti ja valoisa asunto erinomaisella sijainnilla vehreässä Nummelan keskustassa, palvelujen ja liikuntamahdollisuuksien äärellä, oma sauna! 
Taloyhtiön oma tontti rajoittuu Jukolan puistoon. Kuntosalit, jäähalli, urheilukenttä ja Nummelan harjun hiihtoladut sekä vastavalmistuneet kuntoportaat kävelymatkan päässä. 

Kaukolämpö – lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen. 
Asunto on tällä hetkellä vuokrattu, vapautuu 11/2020 mennessä. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

Kerrostalokolmio Vantaalla

Ihastuttava kerrostalokolmio Vantaalta, lasitettu parveke
80,5 m2, velaton myyntihinta 180000€

Huoneisto on remontoitu 2020-luvulle erityistä huolellisuutta ja yhtenäistä tyylitajua noudattaen.
Asunnon kattavan remontoinnin yhteydessä asuntoon on tehty runsaasti nykyaikaisia päivityksiä ml. sähkö- ja latauspistokkeet,
olohuoneeseen on asennettu vaativaankin makuun sopiva kotiteatterijärjestelmä ja koko asunto on myös äänieristetty.
Taloyhtiössä tehty kaikki suuret remontit: katto, julkisivu ja viimeisimpänä linjasaneeraus.
Huolettomia asuinvuosia on siis tiedossa pitkälle tulevaisuuteen!

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

Kerrostalokolmio Mäntsälässä

3h, avok, s + lasitettu parveke, 64,5 m2
Hemmintie 3 A 5, 04600 Mäntsälä

Velaton hinta: 132 000 euroa
2005 valmistunut siisti saunallinen kolmio nyt myynnissä! 
Erittäin tilava parveke, jolta on viehättävä maisema puistoon ja Mäntsäläjoelle. Hissitalon ensimmäinen kerros. Edullinen yhtiövastike, taloyhtiössä ei ole suunnitteilla mitään isoja summia vaativia korjauksia – normaalit huoltotyöt riittävät toistaiseksi. 

Lähistöllä jäähalli, kirjasto, monitoimitalo, ala-ja yläkoulu, kauppa ja kirkko. Rautatieasemalle kävellen n. 2,3 km. Mäntsäläjoki yhtyy kirkonkylän eteläpuolella Hirvihaaranjokeen ja jatkuu Mustijokena aina Porvooseen asti – melontaretken voi alkaa lähes omasta pihasta. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

HEVOSTILA

Nurmijärvi, Palojoki

Nurmijärvi, Palojoki  
OKT: 4 mh, k, rt, oh, th/khh, 2xwc/psh, s + hevostalli sekä muita rakennuksia, 159 m2
Kylmänojantie 207, 01900 Nurmijärvi
Myyntihinta 498000€

Nurmijärven Palojoella – vain kilometri moottoritieltä – iiiiihastuttava hevostilakokonaisuus! 

Aidatun tilan pinta-ala on n. 2,5 ha ja sillä sijaitsee omakotitalo (1989/2018), talviasuttava aitta (2000), pihatto kahdelle hevoselle (1989), 7:n karsinan hevostalli (2004), ratsastuskenttä, tarvikevarasto, grillikatos ja kasvihuone. 

Omakotitalossa on 4 makuuhuonekäyttöön soveltuvaa huonetta, avarat ja käytännölliset oleskelutilat ja keittiö sekä runsaasti säilytystilaa. Taloa on laajennettu ja remontoitu vuosien varrella todella mittavasti ml. keittiö ja märkätilat, tällä hetkellä uudistetaan alakerran neljää varastotilaa – laattalattiat lattialämmityksellä saatetaan loppuun myyjän toimesta ellei toisin sovita. Honkarakenteen v. 2000 valmistuneessa kaksikerroksisessa aitassa on majoitustilat jopa seitsemälle. Grillikatos ja kasvihuone sijoittuvat pihapiiriin. Hevostallin tilat on suunniteltu terapiatyötä varten, lannanvarastointi ja hygienia on vaatimusten mukaisesti järjestetty. 

Jos olet etsinyt tasokasta hevostilaa, tähän kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan! 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

OMAKOTITALOT

Jokela

Omakotitalo, 4h, k, s + AT, 102 m2
Tuusula, Jokela  
Sudentie 11, 05400 Jokela
Suojaisa SEIKKAILUPIHA ja selkeäpohjainen kolmen makuuhuoneen talo sekä autotalli! 

Piha ”piilottelee” komean kuusiaidan suojissa: omenapuita, marjapensaita, kasvimaa, nurmikenttää pihapeleille, juhlille ja auringonotolle, talon lisäksi tontilta löytyy leikkimökki, grillikatos ja erillinen varastorakennus. Rakennusoikeutta jäljellä. 
Talossa on mm. 3 makuuhuonetta, iso olohuone, käytännöllisen tilava eteinen sekä erillinen kodinhoito-/varastotila, autotalli löytyy talon päädystä. 

Vesikiertoinen patterilämmitys (öljy), painovoimainen ilmanvaihto. Lämmitysjärjestelmän putket uusittu vahingon yhteydessä 1999, lähes kaikki käyttövesiputket uusittu 2014, ikkunat ja 2 ulko-ovea uusittu 2015, öljypoltin vaihdettu 2018, viemärit huuhdeltu ja kuvattu 2019. 
Kuntotarkastuksen (02/2020 Raksystems) oleellisimmat havainnot: ”Perusmuurin vedeneristyksen asentaminen, salaojien uusiminen/asentaminen, vesi- ja viemärijärjestelmän uusimattomat osat ovat saavuttamassa teknisen käyttöikänsä, pesuhuone ja sauna remontoitava lähitulevaisuudessa – tarkastuksessa ei havaittu kosteutta.” Koko raportti saatavana välittäjältä. 

Päiväkoti ja alakoulu n. 1,5 km, yläkoulu ja lukio n. 2.5 km. Jokelan keskustan palveluihin ja juna-asemalle (Jokela on HSL-aluetta) n. 2,2 km. Valtatie 3:lle ja 25:lle n. 10 min. ajomatka. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

Loppi

3h, k + saunarakennus + autotalli, 93 m2
Peltotie 12, 12700 LOPPI

Myyntihinta 100 000 €

Lopen keskustan tuntumassa kodikas ja käytännöllinen koti pienehkölle perheelle,
HETI VAPAA! Kahden makuuhuoneen lisäksi kodissa on avara keittiö – olohuone -tila, kph, erillinen wc sekä eteinen ja veranta. Kiinteistön kruunaa talousrakennus, jossa on sauna, tunnelmallinen saunapirtti, autotalli ja pieni kellarikin. 

Tila rajoittuu edestä Peltotiehen, takaa tila rajautuu kunnan omistamaan peltoon, joka on palvellut viljelypalstoina kuntalaisia. Pihassa on hedelmäpuita, marjapensaita ja pari ryytimaata. Talo on otettu käyttöön vuonna 1984. Remontteja ei ole juurikaan tehty, pinnat kaipaavat kunnostusta. Katto on maalattu 2017 ja lämminvesivaraaja on uusittu 2016. Kiinteistöllä on tehty kuntotarkastus 25.2.2020. 

Lopella luonto on lähellä, haluatpa sitten patikoida, pyöräillä, meloa, hiihtää tai vaikkapa harrastaa purjelentoa! Marjastamaan ja sienestämään pääsee ihan lähimaastoihin. Lumisina talvina hiihtoladuille pääsee heti viereiseltä pellolta – laduissa on valinnanvaraa, pitkää, tasaista, lyhyttä, jyrkkää. Isokorkeen kupeessa on kalaisa Loppijärvi ja Kyyniönlahden lintutorni. Kirkonkylä on eläväisin kesällä, jolloin torstain iltatorit keräävät väkeä läheltä ja kaukaa. Läheltä löytyvät mm. Sajaniemen kesäteatteri. Kirkonkylässä on Pyhän Birgitan kirkko 1700-luvulta. Lopen kylät ovat omaleimaisia ja elinvoimaisia. Kylähenkeä ja naapuriapua löytyy! Myös Riihimäen palvelut ovat lähellä.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

TONTIT

2 omakotitalotonttia Hyökännummi Kellokoski/Mäntsälä

2 lohkottavaa tonttia Hyökännummelta myydään yhdessä tai erikseen: Asemakaavassa on määritelty tonttien koot ja rakennusoikeudet. Tarkka tonttien pinta-ala määrittyy lohkottaessa. Ostaja vastaa lohkomiskuluista.
Omakotitalotontti Mäntsälä, Hyökännummi  
Nummelantie 141 tontti nro 6, 04500 Kellokoski
Myyntihinta: 30 000 euroa
Rakennuspaikka omakotitalolle (rakennusoikeus 150 m2+ 30 m2) pinta-ala n. 985 m2.
Omakotitalotontti Mäntsälä, Hyökännummi  
Nummelantie 141 tontti nro 7, 04500 Kellokoski
Myyntihinta: 30 000 euroa
Rakennuspaikka omakotitalolle (rakennusoikeus 130 m2+ 30 m2) pinta-ala n. 875 m2

Tarkemmat kohdetiedot Hyökännummen tonteista löydät täältä

Omakotitalotontti Hyvinkäänkylä

Omakotitalotontti Hyvinkää, Hyvinkäänkylä  
Ruokokoskenpolku 2, 05840 Hyvinkää

Myyntihinta: 90 000 euroa
Rauhallinen asuinalue, osin kävelyteihin ja puistoalueisiin rajoittuva 1009 m2:n tasamaatontti asemakaava-alueella. 
Tehokkuusluku e=0.25, erillispientalojen korttelialue AO-1, I 2/3, kunnallistekniikka vieressä. 
Puiden kaadolle hankittu lupa Hyvinkään kaupungilta.
Lähistöllä päiväkoti, koulut, peruspalvelut ja aluesairaala, Hyvinkään keskustaan n. 4 km. Uudenmaankadun bussipysäkiltä hyvät yhteydet Hyvinkään keskustaan ja pääkaupunkiseudulle. Tälle tontille mahdollisuus hankkia kaukolämpöliittymä. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

Kerrostaloyksiö, Hyvinkään keskusta

Kerrostalo, 1h, kk, s, lasitettu parveke, 31,5 m2
Hyvinkää, Viertola  
Seittemänmiehenkatu 5 A 3, 05800 Hyvinkää

Vuokra 620€/kk + vesi 23€/hlö/kk
Ensimmäisen kerroksen viihtyisä yksiö, parkettilattiat, oma sauna ja iso lasitettu parveke Seittemänmiehenkadun suuntaan.
Oivallinen sijainti; noin 500 metriä juna-asemalle ja Hyvinkään keskustan palveluihin. 
Kaapeli-TV, kaukolämpö; lämmityskulut sisältyvät vuokraan. 

Vapautuu 1.7.2020 mennessä. Vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella, minimiaika 1 vuosi.
Vuokravakuus on kahden kuukauden vuokraa vastaava määrä, 1240 €.
Luottotiedot tarkistetaan, vuokralainen hankkii vastuuosuuden sisältävän kotivakuutuksen ja pitää sen voimassa koko vuokrasuhteen ajan. 
Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

Onko oma asuntosi myymättä, sijoitusasuntoosi pitäisi löytää hyvä vuokralainen tai kaipaat neuvoja asuntoasioissa?
Olen valmiina auttamaan, ota yhteyttä!

Siirry sivun alkuun