Kohteet

Esittelyt sopimuksen mukaan, ota yhteyttä!

TUUSULA

JOKELA, KOLSA

Paritalo kahdessa tasossa, 4h, autokatos

Paritalo, 4h, k, s, autokatospaikka, lämmin varasto, 97,5 m2 
Tuusula, Jokela 
Tiilimestarinkuja 2 K 22, 05400 Jokela
Myyntihinta 231 954,15€ Velaton hinta 248 000€

Ihastuttava kolmen makuuhuoneen paritalokoti Jokelan Kolsassa, loistosijainti etenkin lapsiperheelle! Lämmitysmuotona kaukolämpö, joten lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen. 

Alakerran harmonisen kokonaisuuden muodostavat oleskelutilat: olohuone, keittiö, ruokailutila sekä huoneiston toinen wc. Portaikko sulautuu ympäristöönsä lasikaiteiden ansiosta. Yläkerrassa on saunaosasto, vaatehuone sekä kolme makuuhuonetta, joista yhdestä on käynti parvekkeelle. 

Keittiön ja yhden makuuhuoneen ikkunat itään, kahden makuuhuoneen ja olohuoneen ikkunat sekä parveke ja oleskelupiha länteen. Säilytystilaa löytyy makuuhuoneiden kaapistoista, vaatehuoneesta, eteisen liukuovikaapistoissa ja sisäänkäynnin yhteydessä olevasta lämpimästä varastotilasta. Huoneistolle kuuluu myös yhtiöjärjestyksen mukainen autokatospaikka. Taloyhtiössä urheiluvälinevarasto ja yhteiskäytössä olevat pihanhoitovälineet sekä grilli. 

Rakennus on valmistunut v. 2007, oma tontti, kaapeli-tv. Taloyhtiön linjauksen mukaisesti on mahdollista asennuttaa omalla kustannuksella ilmalämpöpumppuja, asennuttaa takka (edellyttää rakennuslupahakemusta kunnalta) sekä omalle autokatospaikalle sähköauton latauspiste. 

Kolsan päiväkoti, alakoulu ja tekonurmi n. 150 m, Jokelan juna-asema (HSL) ja keskustan palvelut n. 800 m, yläkoulu, lukio, kirjasto ja uimaranta n. 1 km. Hämeenlinnan moottoritielle ja Hanko-Porvootielle n. 10 min, Lahden moottoritielle n. 15 min.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

Rivitalo yhdessä tasossa, 4h

Rivitalo, 4h, k, s, varasto, 97,5 m2 
Tuusula, Jokela, Kolsa
Tiiliruukintie 1 A 6, 05400 Jokela Myyntihinta 198706,56 € Velaton myyntihinta 208000 €

Kauniiksi kokonaisuudeksi remontoitu rivitalokoti yhdessä tasossa! 

Asunnon suurimmat remontit on tehty 2014-2015; seinäpintojen maalaus/levytys, asuintilojen laminaattilattiat, (pl. keittiö, jossa asennettu vinyyli v. 2022), keittiö, kylpyhuone, sauna, erillinen wc, käyttövesiputket. Tuulikaapin lattialaatoitus tullaan uusimaan lähiviikkoina, nopea asunnonostaja ehtii vielä vaikuttamaan laattavalintaan. 
Tyylikäs osittain katettu terassi on tehty v. 2021, markiisi. Kevyesti aidattu takapiha, luumupuu. 

Oma tontti, sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu, katto uusittu 2019. Jokaiselle huoneistolle (11 kpl) kuuluu tolpallinen autopaikka. Sähkön kokonaiskulutus ollut 4-henkisellä perheellä viimeisen kolmen vuoden aikana 16500-18500 kWh / vuosi. Päiväkotiin ja alakouluun n. 300 m, yläkouluun ja lukioon n. 700 m. Juna-asemalle (HSL) ja Jokelan keskustan palveluihin n. 800 m. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, LEPOLA

Paritalo historiaa huokuvalla Reunatiellä

Paritalo, 3h, k, s, kellaritilat, autotalli, 107 m2 
Tuusula, Jokela 
Reunatie 2 B, 05400 Jokela
Myyntihinta 205168,87€ Velaton myyntihinta 225000€

Historiaa huokuva hurmaawa paritalokoti Reunatiellä höystettynä ripauksella Huvikummun tunnelmaa! 

Rauhaisa wanhan ajan tunnelma ympäröi sinut jo kääntyessä Reunatielle, sillä kaikissa tämän taloyhtiön rakentamis- ja kunnostustöissä on huomioitu alueen kulttuurihistoriallinen arvo. Kaikki ulospäin näkyvät korjaukset, kunnostukset ja maalaukset on tehtävä alueen vanhan tyylin mukaisesti. 

Yläkerrassa 2 isoa makuuhuonetta ja aula. Alakerrassa iso olohuone, tupakeittiö puuhelloineen & leivinuuneineen ja eteisaula. Kellarikerroksessa pukuhuone, kylpyhuone, sauna, varastotiloja ja askarteluhuone, joka on ollut nykyisillä asukkailla makuuhuonekäytössä. Kellarin huonekorkeus on n. 2 m. Kaikissa kolmessa kerroksessa on wc:t. Asunnon sisäänkäynnin yhteydessä katettu oleskelukuisti. Uloskäynti myös kellaritasosta, portaikosta avautuu parveke vehreän piha-alueen suuntaan. 

Kodikasta asuntoa on remontoitu myös pintaa syvemmältä: alakerran vesijohdot 2003, ikkunat ja lämminvesivaraaja 2004, keittiönkaapistot 2010, kellarikerroksen kylpyhuone 2016, katto 2017, viemärit sukitettu 2020, kylpyhuoneen ja alakerran wc:n lattian nanopinnoitus 2021. 

Oma tontti, painovoimainen ilmanvaihto, sähkölämmitys, varaavat takat ala- ja yläkerrassa, puuliesi ja leivinuuni keittiössä, kellarikerroksen saunassa puukiuas. Alakerrassa ilmalämpöpumppu, uusittu 2018. Kokonaissähkönkulutus ollut keskimäärin 17500 kWh vuodessa. 

Aidatulla piha-alueella on tilaa leikeille ja illanistujaisille, oivia paikkoja riippumatolle ja viherpeukaloiden unelmille. Autopaikkoja on 2 sisääntuloportin edessä sekä pieni autotalli. 

Lähin päiväkoti ja alakoulu on Lepolassa n. 1km, yläkoulu ja lukio n. 1,1 km. Jokelan keskustan palvelut kuten ruokakaupat ja apteekki sekä juna-asema (HSL) kävellen alle kilometrin päässä.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

Rivitalon päätyasunto, 4h, autotalli

Rivitalo, 4h, k, s, autotalli, 112 m2 
Tuusula, Jokela 
Vaihdemiehentie 1 as 1, 05400 Jokela Myyntihinta 142 249,33€
Velaton myyntihinta 210000€

Lähellä päiväkotia, kouluja ja juna-asemaa (HSL) kolmen makuuhuoneen rivitaloasunto, päätyasunto. 

Oleskelutila on iso ja valoisa. Ruokailutilasta saa tarvittaessa vaikka yhden makuuhuoneen lisää, sillä 2016 uudistettuun keittiöön mahtuu hyvin myös ruokapöytä. Keittiön kodinkoneet on uusittu 2017. Kahden makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone, kaapistoja on yhdessä makuuhuoneessa, eteisessä ja kylpyhuoneessa. Huoneistokohtainen varastotila on lämmin. Kylpyhuone ja erillinen wc on remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä 2016, sauna päivitetty 2017. Terassi on osin katettu, piha-alue on vähintäänkin reilun kokoinen: antaa tilaa leikeille ja viherpeukalon taioille. Pieni autotalli sisältyy kauppahintaan, toinen autopaikka on tolpallinen. 
Oma tontti, kaukolämpö – lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen. 

Lepolan päiväkoti ja alakoulu n. 700 m, yläkoulu ja lukio n. 950 m, juna-asema (HSL) n. 500m, Jokelan keskustan palvelut n. 600 m. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, PERTTU 

Omakotitalo 4h, autokatos

Omakotitalo, 4 h, avok, khh, s, autokatos, lämmin varasto, 137 m2 
Tuusula, Jokela, Perttu
Topiaksentie 18, 05400 Jokela Myyntihinta 410 000 €

Tyylikäs, tasokas ja uniikki kokonaisuus! 

Tämän talon tunnelmaan hurmaantuu väkisinkin jo eteisessä. Korkeat ikkunat tuovat valoa ja viihtyisyyttä kaikkiin talon tiloihin. Kaikki väliovet on liukuovia, jotka ovat paitsi käytännöllisiä myös esteetikon silmää miellyttäviä. Laadukkaita säilytyskaapistoja on runsaasti, lähes kaikissa kaapistoissa on liukuovet. 
Kaikki 3 makuuhuonetta on sijoitettu eri puolille taloa, master bedroomin yhteydessä on arjen ylellisyytenä pukeutumishuone/erillinen wc, jonka kautta on kulku kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneesta on käynti saunaan ja edelleen kodinhoitohuoneeseen. Kodinhoitohuoneen kaapistot, kivitasot, silityslautamekanismi ja pyykinkuivatustilat täyttävät takuuvarmasti vaativankin käyttäjän toiveet. Kodinhoitohuoneesta on kulku eteisaulaan, jota kautta käynti toiseen erilliseen wc-tilaan, yhteen makuuhuoneista ja olohuoneeseen. Olohuoneessa on varaava takka, jossa myös leivinuuniluukku. 
Keittiössä on kivitasot, AEG:n kodinkoneet: täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, induktioliesi, integroidut uuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Keittiön suunnittelussa on panostettu toimivaan kokonaisuuteen tinkimättä visuaalisuudesta. 
2 terassia avautuu suojaisalle takapihalle. Autokatos ja iso lämmin varasto/tekninen tila. 

Oma tontti, lämmitysmuotona vesikiertoinen lattialämmitys ilmavesilämpöpumpulla (VILP), koneellinen ilmanvaihto (LTO, myös viilennys). Kunnallistekniikka ja lisäksi oma rengaskaivo kasteluvesien nostamiseen.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, ALHO

Paritalo, 4h, autokatos

Omakotitalo, 4h, avok, khh, s, autokatos, varasto, 104 m2 
Tuusula, Jokela, Alho
Lepokallionkaari 12 as 1, 05400 Jokela Myyntihinta 280 000 €

Leikkien lomassa on helppo piipahtaa pillimehulla ja taas touhut jatkuu! 

Etenkin pikkulapsiperheitä ajatellen tämä 2002 valmistunut kytketty omakotitalo sijaitsee suorastaan riemastuttavalla paikalla! Leikkipuisto on aivan vieressä, ulkoilumaastot, Notkopuisto uimarantoineen ja frisbeegolfratoineen, päiväkodit ja koulut on kävellen kilometrin säteellä. Jokelan keskustan palvelut ja juna-asema (HSL) n. 1,5 km. 

Kaikki asuintilat on yhdessä tasossa: 3 makuuhuonetta, olohuone, avokeittiö, kodinhoitohuone ja saunaosasto. Toinen wc on erillinen ja toinen wc sijaitsee kylpyhuoneen yhteydessä. 
Kodinhoitohuoneesta on käynti autokatokseen, jonka päädyssä lämmin varastotila n. 10 m2. 
Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella kahteen osaan, talojen välissä on autokatokset ja varastotilat. Omalla pihalla puuvaja, lasten kesäkeittiö, muutama marjapensas, kirsikkapuu ja raparperia. Leikkipuisto takapihan tuntumassa. 

Oma tontti, koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla (LTO). 
Lämmityksestä vastaa pääosin ilmalämpöpumppu Toshiba Premium (v. 2018) ja Kivian varaava vuolukivitakka, sähköpattereita ei ole juurikaan käytetty, lattialämmitys laatoitetuissa tiloissa: tuulikaapissa, erillisessä wc:ssä, kylpyhuoneessa, saunassa ja kodinhoitohuoneessa. Kokonaissähkönkulutus ollut 6-henkisellä perheellä keskimäärin 15000 kWh vuodessa.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, JUNA-ASEMA

Kerrostalokolmio Jokelan juna-aseman vieressä

Kerrostalo, 3h, k, kph, wc, varastotilaa, 84 m2 
Tuusula, Jokela 
Asemanraitti 1 as 5, 05400 Jokela Myyntihinta 95223,19 € Velaton myyntihinta 105000 €

Jokelan juna-asemaa vastapäätä monikäyttöiset tilat kahdessa tasossa, maalämpö! 

Katutasossa 84 m2 pääosin avaraa tilaa, todella iso erillinen invawc-tila ja takaosassa erillinen ”hoitohuone”. Alakerrassa 62 m2 varastotilaa, sisältäen keittiön ja kylpyhuoneen. Alakerran tilaan myös kulkuovi talon sivustan rappusista. Taloyhtiössä saunatilat. 
Tilat on olleet pitkään yrityskäytössä, yhtiöjärjestyksen mukainen käyttötarkoitus on asuinhuoneisto ja huoneistovarasto. Tiloissa voi harjoittaa pienimuotoista yritystoimintaa, joka ei häiritse kohtuuttomasti asukkaita. 

Oma tontti, maalämpö (lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen). Taloyhtiössä tehty paljon remontteja: katto, ikkunat, ulko-ovet, sähköjärjestelmät ja lukitukset, maalämpöpumpun kompressori ja invertteri uusittu 2022. Jokelan juna-asema ja keskustan palvelut vieressä.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

TUUSULA, LAHELA

Rivitalo 4h, k, s

Rivitalo, 4h, avok, s, 87 m2 
Tuusula, Lahela 
Rusokuusamanpolku 2, 04330 Lahela
Kauppahinta 325 658€  Velaton myyntihinta 328000€

Vaaleasävyinen yhden tason rivitalokaunotar Lahelassa, lämmitysmuotona maalämpö! 

3 makuuhuonetta, avokeittiö Electroluxin kodinkoneilla, sauna, 2 wc:tä: toinen erillinen ja toinen kylpyhuoneessa, jossa myös kodinhoitotilat. Aidattu takapiha ja pääosin katettu terassi. Sisäänkäynnin katoksen alla on paikka vaunuille, polkupyörille, pöytäryhmälle tms. sekä huoneiston ulkovarasto. Kaikille huoneistoille on varattu yksi tolpallinen autopaikka, kylmäpaikkoja taloyhtiössä yhteensä 8. 
Elisan valokuitu, koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla (LTO), oma tontti, maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä (lämmityskulut sisältyy vastikkeeseen). 
Lähikauppaan n. 100 m, Tuusulantielle autolla n. 5 min, Hyrylän palvelut n. 3 km. 

Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi tähän valoisaan ja kauniiseen kotiin! 
Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, TONTIT

Omakotitalotontti 
Tuusula, Jokela 
Impivaarantie 30, 05400 Jokela  Myyntihinta 80000€

Tila-muotoinen kiinteistö Pertussa, jolla 2 purkukuntoisena myytävää rakennusta, joiden rakennusoikeudellinen kerrosala on yhteensä 132 m2. 

Rakennusoikeus e-luku 0,2. 
Kaavamerkintä AO2 = Yksikerroksisten, rakennusryhmittäin samantyyppisten yhden perheen pientalojen korttelialue. Rakennettaessa viittä metriä lähemmäksi naapurirakennuspaikan rajaa tai siihen kiinni, ei rajan puoleiseen seinään saa tehdä ovea, ikkunaa tai muuta aukkoa, josta on näköyhteys ulos, seinä on lisäksi käsiteltävä julkisivun tavoin. 

Jokelan keskustan palvelut ja juna-asema (HSL) kävellen n. 2,5 km. Pertun päiväkoti n. 1 km, Pertun koulu n. 1,5 km, Jokelan yläkoulu ja lukio kävellen n. 1,9 km. 

Tarkemmat kohdetidot löydät täältä.

HYVINKÄÄ

Jokela/Hyvinkää/Ritasjärvi

Omakotitalo, 5h, k, kph, 112 m2 
Hyvinkää, Ritasjärvi 
Metsä-Poltintie 202, 05400 Jokela Myyntihinta 165000€

HETI VAPAA! Puuhakkaan perheen paratiisi! 
Punaisen tuvan pihapiirissä on saunamökki, kesäkeittiökatos, lato ja leikkimökki. Monenlaista aputilaa ja touhuttavaa ei täältä puutu. Reilun puolen hehtaarin oma Autio-niminen tila sijaitsee Hyvinkään kaupungin puolella, postinumero on Jokelaan. 

Rintamamiestalon tyyliin kuuluvat tunnelmalliset ja tietenkin toimivat pönttöuunit ja puuhella, nykyaikaa edustaa ilmalämpöpumppu (2017) ja 2020 uusittu yläkerran kylpyhuone. Jätevesijärjestelmä on uusittu v. 2016, keittiö remontoitu v. 2007. Porakaivon vesi on tutkittu viimeksi 2020. Kuntotarkastettu 09/2022, raportti saatavana välittäjältä. 
30 metrinen lato/navetta/talli ja pihasaunarakennus kaipaavat huolenpitoa ja päivitystä. Ladon/navetan yhteydessä talvilämmin kanala, kukko ja kanat kuuluvat kauppaan. Pihapiirissä marjapensaita, omenapuita, leikkimökki ja kesäkeittiökatos. 

”Sivistyksen pariin” eli Jokelan keskustaan ja juna-asemalle (HSL) on noin 5 kilometriä. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

HYVINKÄÄNKYLÄ

Kerrostaloyksiö, lasitettu parveke

Kerrostalo, 1h, kk, lasitettu parveke, 35 m2 
Hyvinkää, Hyvinkäänkylä 
Ali-Anttilantie 8 B 15, 05840 Hyvinkää Velaton myyntihinta 78000€

Ylimmän kerroksen remontoitu herkku, lasitettu parveke! 

Tätä tyylikästä asuntoa on remontoitu v. 2018 keittiön kodinkoneita myöten. Keittiön työtasoihin upotetut pistorasiat & ledvalot luovat arkeen esteettisen käytännöllisyyden. Remontin yhteydessä on uusittu myös eteisen naulakkokaapistot ja liukuovikaapisto. Kylpyhuoneessa on monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu suihkukaappi, tuuletusikkuna, pyyhekuivain, paikka pesukoneelle, pyykki- ja peilikaappi. Olo-/makuuhuone on tilava ja muunneltavissa kulloisenkin tarpeen mukaan. Lasitettu parveke sisäpihan (lounas) suuntaan. 

Oma tontti, kaukolämpö (lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen), Elisan laajakaista ja kaapeli-TV, pesutupa ja asukkaiden varattavissa oleva kerhohuone. 

Lähikauppa, päiväkoti, ala- ja yläkoulu sekä seurakuntakeskus muutaman sadan metrin säteellä. Hyvinkään sairaalalle kävellen alle kilometri. Juna-asemalle reilu 3 km, lähin bussipysäkki n. 300 m. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

PAAVOLA

Kerrostalokaksio + ”bonushuone”

Kerrostalo, 2h, k, lasitettu parveke, 55 m2 
Hyvinkää, Paavola 
Oraskatu 1 A 9, 05880 Hyvinkää
Myyntihinta 59103,71 € Velaton myyntihinta 75000€

Ylimmän kerroksen kaksio, lasitettu parveke ja ”bonushuone”, myydään vuokrattuna.

Kylpyhuone on remontoitu 2019 käyttövesiputkien uusimisen yhteydessä. Erillisessä keittiössä on tilaa ruokapöydälle. Makuuhuone ja ison olohuoneen päätyyn tehty erillinen makuuhuoneeksi sopiva tila. Lasitettu parveke aamuauringon suuntaan. Vaatehuone ja huoneistokohtainen häkkivarasto, irtokaapistot kuuluvat kauppaan. Taloyhtiössä maksuton pesutupa ja mahdollisuus vuokrata ylimääräinen häkkivarasto. 

Oma tontti, kaukolämpö (lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen), omat vesimittarit (ennakkoveloitus 8e/hlö/kk). Taloyhtiössä mm. ikkunat uusittu 2002, katto saneerattu 2009, käyttövesiputket uusittu, kylpyhuoneet remontoitu sekä huoneistojen sähkökeskukset uusittu 2019, lukitus uusittu 2021. Autopaikkoja ja autotalleja vuokrattavissa taloyhtiöltä. 

Paavolan koulu aivan vieressä, Paavolan päiväkoti n. 600 m, Jussilankadun päiväkoti n. 900 m, Hyvinkään keskustaan ja juna-asemalle reipas 2 km.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

PARANTOLA

Keskusta, kerrostalokolmio

Kerrostalo, 3h, avok, s, 109 m2 
Hyvinkää, Keskusta 
Kauppalankatu 2 D 7 b 1, 05800 Hyvinkää Myyntihinta 164784, 71 € Velaton hinta 208000€

Sinulle, jolle tavanomainen ei riitä – Hyvinkään herkkupaikalla uniikki citykolmio! 
Asuin- tai toimistokäyttöön tai molempiin. 

Olohuoneesta katselet kadun yli kauppakeskus Willaan, kirjastoaukiolle, Hämeenkadun ja Kauppalankadun suuntaan! Avokeittiö, 2 makuuhuonetta, kylpyhuone ja sauna. Samasta rappukäytävästä kuljetaan vain kahteen asuntoon. 
Oma tontti, käyttövesiputket uusittu ja viemärit sukitettu 2021, ikkunat uusittu 2005. 
Kun etsit jotain erityistä Hyvinkään parhaalla mahdollisella sijainnilla, se on tässä!

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

Kerrostalokolmio, maalämpö, v. 2019

Kerrostalo, 3h, avok, s, lasitettu parveke (YJ 4h+kk), 85 m2 
Hyvinkää, Parantola 
Kauppalankatu 37 as 5, 05800 Hyvinkää Myyntihinta 300000€ Velaton myyntihinta 300000€

Hurmaava koti halutulla Parantolan alueella! 

Hissitalon keskimmäisen kerroksen ihastuttava kulmahuoneisto, oma sauna ja lasitettu parveke etelän suuntaan. 2 makuuhuonetta, valoisa ja viihtyisä oleskelutila ja avokeittiö. 2 wc:tä, toinen kylpyhuoneen ja saunan yhteydessä. Erillisen wc:n yhteydessä paikka pesutornille, kaapistot pyykinsäilytykseen ja sopivasti pöytätasoa pyykkihuollolle tai vaikkapa vauvan hoitopöydän paikaksi. 
Mahdollisuus ostaa autokatospaikka, jossa sähköauton latausasema. Autokatospaikan osakkeen velaton myyntihinta 4000€. 
Päiväkodit, ala- ja yläkoulu, lukio, terveysasema, juna-asema, kauppakeskus Willa ja keskustan palvelut kaikki kilometrin säteellä. Lähin ruokakauppa (Lidl) n. 300 m. 
Käsin muurattu v. 2019 valmistunut kivitalo, oma tontti, maalämpö, LTO, velaton taloyhtiö, Telian laajakaista, hissitalo.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

Kerrostalokolmio, hissitalo

Kerrostalo, 3h, k, lasitettu parveke, 58,5 m2 
Hyvinkää, Parantola 
Donnerinkatu 8 B 16, 05800 Hyvinkää Myyntihinta 118 926,51€ Velaton hinta 150000€

Kolmio huippupaikalta Hyvinkään keskustasta, vuokrattu. 
Kauppakeskus Willan, rautatieaseman ja Parantolan puiston muodostaman kolmion sisällä oleva hissitalon neljännen kerroksen asunto. 2016 tehdyn linjasaneerauksen yhteydessä on uusittu asunnon kylpyhuone ja taloyhtiön saunatilat. 

Pohjaratkaisun ansiosta tilan tuntu on neliöitään suurempi, lasitettu parveke kaakon suuntaan. 
Eteisessä ja molemmissa makuuhuoneissa säilytyskaapistot.

Taloyhtiöllä oma tontti, kaukolämpö – lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen, Telian valokuitu, pesutupa, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, huoneistokohtaiset kylmäkellarit ja häkkivarastot. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

Kerrostalokaksio, hissitalo

Kerrostalo, 2h, k, vh, lasitettu parveke (yj 3h+k), 56,5 m2 
Hyvinkää, Parantola 
Donnerinkatu 10 C 9, 05800 Hyvinkää Kauppahinta 108 107,84€ Velaton myyntihinta 138000€

Toisen kerroksen kaksio ydinkeskustan hissitalossa! HETI VAPAA! 
Keittiö remontoitu noin vuonna 2010. Kylpyhuone on remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä 2016. 
Seinäpinnat ja lattiat kaipaavat päivitystä. Lasitettu parveke Kauppalankadun suuntaan. 

Taloyhtiöllä oma tontti, kaukolämpö – lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen, Telian valokuitu, pesutupa, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, huoneistokohtaiset kylmäkellarit ja häkkivarastot.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JÄRVENPÄÄ

Yksiö keskustasta, iso lasitettu parveke

Kerrostalo, 1h, kk, s, las. parveke, 31,5 m2 
Järvenpää, Keskus 
Mannilantie 15 A 3, 04400 Järvenpää Myyntihinta 88000€ Velaton myyntihinta 88000€

Hissitalon yksiö, iso lasitettu parveke. Junalle n. 700 m! 
Vapautuu sopimuksen mukaan. 
Taloyhtiöllä oma tontti, kaukolämpö (lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen), ilmanvaihto: koneellinen poisto, talopesula, kuivaushuone, sauna. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

VANTAA 

Kerrostalokaksio Vantaanlaaksossa

Kerrostalo, 2h, kk, lasitettu parveke, 47 m2 
Vantaa, Vantaanlaakso 
Emännänkuja 1 E 41, 01670 Vantaa Myyntihinta 145 054,08 € Velaton myyntihinta 160 000€

Vaaleasävyinen ylimmän kerroksen kaksiokaunotar, lasitettu parveke!

Eteiskäytävästä on käynti makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja olohuoneeseen. Eteisessä käytännölliset liukuovikaapistot, samaten makuuhuoneessa. Makuuhuoneen ikkunaseinän ylälistaan on upotettu spottivalot, jotka tuo kivaa ilmettä huoneeseen. Kylpyhuone on remontoitu 2019 putkiremontin yhteydessä tyylikkääksi ja käytännölliseksi: taittuvat suihkuseinät, pyyhekuivain, peilikaappi ja paikka pesukoneelle. Olohuoneen kainalossa on näpsäkkä keittiötila, johon mahtuu myös pieni ruokapöytä. Pikkukeittiön varustukseen kuuluu myös astianpesukone ja siirrettävissä oleva minisaarekelaatikosto. Lasitettu parveke on ilta-auringon suuntaan.

Oma tontti, kaukolämpö (lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen), kaapeli-tv, asukkaiden vapaassa käytössä oleva maksuton kuntosali saman rapun kellarissa, remontoidut taloyhtiön saunatilat samassa talossa. Lähin ruokakauppa n. 150 m, lähin bussipysäkki n. 170m, juna-asema n. 1,5 km, Hämeenlinnan moottoritielle muutama minuutti.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä. 

HELSINKI

Suutarila, Ala-Tikkurila

Paritalo, 2-3 h, avok, s, autokatos, 96 m2 
Helsinki, Suutarila, Ala-Tikkurila 
Iestie 9 C, 00750 Helsinki Myyntihinta 538000€

Klassista tyylikkyyttä henkivä tasokas paritalokoti Keravanjoen ulkoilureittien äärellä Ala-Tikkurilassa! 

Valon optimaalisesti vangitseva iso, yhtenäinen tila on ylellinen, mutta kotoisa. Avarat oleskelutilat jatkuvat viihtyisälle lasiterassille ja sieltä edelleen suojaisalle terassille ja laatoitetulle sekä aidatulle piha-alueelle. 
Alkuperäisissä piirustuksissa makuuhuoneita on 3 kpl, yksi olohuoneen ”syvennyksessä” ja kaksi nykyisen makuuhuoneen tilalla. Rakentamisvaiheessa on huomioitu muutosmahdollisuus nykyisestä isosta makuuhuoneesta kahdeksi erilliseksi ikkunoiden, oven paikan, ilmanvaihdon ja palovaroittimien osalta. Makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone, lisää säilytystilaa löytyy reilun kokoiselta ullakolta ja pihavarastosta. Kylpyhuoneen viereinen wc/kodinhoitohuone on kätevästi autokatoksen sisäänkäynnin vieressä, toinen erillinen wc sijaitsee oleskelutilojen läheisyydessä. Saunaa on käytetty vain muutamia kertoja, joten se on kuin uusi. Puustellin keittiössä on saareke, kulmakaruselli ja kodinkoneet on AEG:n, astianpesukone ja mikroaaltouuni on integroitu. Keittiötilan päällä oleva parvi toimii esimerkiksi makuu-, työ-, vieras- tai harrastehuoneena. 

Vesikiertoinen lattialämmitys ilmavesilämpöpumpulla (VILP), varaava takka, ilmalämpöpumppu (ILP), koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla (LTO). Lämmitykseen kuluva sähkönkulutus ollut keskimäärin 6300 kWh vuodessa. 2346 m2:n tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella 4:n paritaloasunnon kesken, joten jokainen huolehtii omasta asunnostaan, sen kuluista ja omasta piha-alueestaan. Yhteisaluetta on joen puolella tonttia, sen nurmikonajosta huolehtii robottiruohonleikkuri. Ei taloyhtiötä, eikä hoitovastikkeita. 
Kävelymatka Tikkurilan palveluihin ja juna-asemalle, lähimpään ruokakauppaan noin 650 m. Kehä III:lle ajelet muutamassa minuutissa. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.


HYVINKÄÄ

VIEREMÄ

Kerrostaloyksiö, sauna ja lasitettu parveke

Kerrostalo, 1h, kk, s, lasitettu parveke, 34 m2 
Hyvinkää, Vieremä 
Vaiveronkatu 15 A 6, 05900 Hyvinkää
Vuokra 590 €/kk

Vaaleasävyinen ja siistikuntoinen asunto, oma sauna ja lasitettu parveke. Loistosijainti lähellä juna-asemaa, Hyvinkään keskustan palveluita ja ulkoilureittejä. Vapautuu 1.7.2023 mennessä. 

Vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella, minimiaika 1 vuosi. Vuokravakuus on kahden kuukauden vuokraa vastaava määrä, 1180 €. Luottotiedot oltava kunnossa, vuokralainen hankkii vastuuosuuden sisältävän kotivakuutuksen ja pitää sen voimassa koko vuokrasuhteen ajan. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

PAAVOLA

Hissitalon kolmio, lasitettu parveke

Kerrostalo, 3h, k, kph, lasitettu parveke, 61,5 m2 
Hyvinkää, Paavola 
Välenojankatu 9 A 4, 05880 Hyvinkää
Vuokra 690€/kk

HETI VAPAA! 
2018 remontoitu ensimmäisen kerroksen kolmio, lasitettu parveke. Lämmityskulut sisältyvät vuokraan. 
Sveitsin ulkoilumaastot, jäähalli ja Perttulan nurmikentät aivan vieressä, Hyvinkään keskustaan ja rautatieasemalle on matkaa noin 2 kilometriä. Vuokrataan toistaiseksi voimassaolevalla vuokrasopimuksella minimissään vuodeksi, vakuus 1380 €, kotivakuutus vaaditaan, luottotiedot oltava kunnossa, ei lemmikkejä. 

HELSINKI

Vartiokylä

Kerrostalo, 2h, k, lasitettu parveke, 57,5 m2 
Helsinki, Vartiokylä 
Tuulimyllyntie 3 E 92, 00920 Helsinki Vuokra 920 €/kk

Loistoyksilö loistopaikalla, vapautuu 01.07.2023 mennessä! 

Vaaleasävyinen ja siisti asunto, hyvin säilytystilaa. Lasitettu parveke, näkymät puistoalueen suuntaan. Metrolle n. 500 m, bussipysäkille n. 100 m. Taloyhtiössä kaapeli-TV, Telian valokuitu 10 M, pesutupa, maalämpö – lämmityskulut sisältyvät vuokraan. 

Vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella, minimivuokrausaika 1 vuosi, 
vuokravakuus 1840 €, luottotiedot tarkistetaan, kotivakuutus vaaditaan. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

Onko oma asuntosi myymättä,
sijoitusasuntoosi pitäisi löytää hyvä vuokralainen
tai kaipaat neuvoja asuntoasioissa?

Olemme valmiina auttamaan, ota yhteyttä!

Siirry sivun alkuun