Kohteet

Tulossa myyntiin uutta vastaava 28,5 m2 yksiö+autopaikka luhtitalon 2. krs Järvenpään Lepolasta, Ainolan juna-asemalle vain n. 800 metriä!
Velaton hintapyyntö 125000€

OSTOTOIMEKSIANTO – OSTAJA MAKSAA VÄLITYSPALKKION!!!

Haussa omakotitalo Jokelasta – Perttu/Temmo/Kolsa/Lepola: 
– 4 makuuhuonetta
– yksitasoinen
– puutalo
– autotalli tai autokatos
– tasamaatontti
– siistikuntoinen, korkeintaan pientä pintaremonttia

KERROSTALOASUNNOT

Kaksio Hyvinkään Kirjavatolpalta

Kerrostalo, 2h, k, lasitettu parveke, 61 m2
Hyvinkää, Kirjavatolppa  
Aholankatu 16 B 15, 05830 Hyvinkää
Myyntihinta: 72 210,34 euroa
Velaton hinta: 80 000 euroa

Valoisa, tilava ja perussiisti kaksio, vaatehuone sekä lasitettu parveke! 
Keittiökaapistot ja asuinhuoneiden lattiat on uusittu ja seinät maalattu/tapetoitu todennäköisimmin 1990-luvun loppupuolella. 

Kaukolämpö, lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen. Hyvin hoidettu taloyhtiö. Katon huoltomaalaus suoritetaan tulevana kesänä, se toteutetaan jo kerätyillä hoitovaroilla. 2020-2025 kunnossapitotarvesuunnitelmassa esitetty linjasaneerauksen hankesuunnitelmaa vuodelle 2021, huoneistojen märkätilojen saneerausta esitetty tehtäväksi linjasaneerauksen yhteydessä. Yhtiökokous 10.6.2020. 

Hyvä sijainti: Kirjavatolpalla mm. ruokakauppa, apteekki ja grilli, Hyvinkään sairaalaan n. 2 km, Sveitsin ulkoilualue ja uimala n. 1,8 km, keskustan palvelut ja rautatieasema kävellen n. 1,6 km. Bussipysäkit kävelyetäisyydellä, Hämeenlinnan moottoritie (valtatie 3) ja Hanko-Porvootie (valtatie 25) n. 5 minuutin ajomatkan päässä. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

Kolmio Mäntsälässä

3h, avok, s + lasitettu parveke, 64,5 m2
Hemmintie 3 A 5, 04600 Mäntsälä

Velaton hinta: 132 000 euroa
2005 valmistunut siisti saunallinen kolmio nyt myynnissä! 
Erittäin tilava parveke, jolta on viehättävä maisema puistoon ja Mäntsäläjoelle. Hissitalon ensimmäinen kerros. Edullinen yhtiövastike, taloyhtiössä ei ole suunnitteilla mitään isoja summia vaativia korjauksia – normaalit huoltotyöt riittävät toistaiseksi. 

Lähistöllä jäähalli, kirjasto, monitoimitalo, ala-ja yläkoulu, kauppa ja kirkko. Rautatieasemalle kävellen n. 2,3 km. Mäntsäläjoki yhtyy kirkonkylän eteläpuolella Hirvihaaranjokeen ja jatkuu Mustijokena aina Porvooseen asti – melontaretken voi alkaa lähes omasta pihasta. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

RIVITALOASUNNOT

4H+K+S Vantaan Vaaralassa

4h, k, s + varasto, 85 m2 Vantaa, Vaarala
Kalliokuja 12 B 4, 01230 Vantaa
Myyntihinta: 204 157,23 euroa
Velaton hinta: 215 000 euroa
Kiva perheasunto rauhallisella pientaloalueella ja hyvien kulkuyhteyksien varrella,
3 makuuhuonetta ja iso aidattu piha. HETI VAPAA!

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

HEVOSTILA

Nurmijärvi, Palojoki

Nurmijärvi, Palojoki  
OKT: 4 mh, k, rt, oh, th/khh, 2xwc/psh, s + hevostalli sekä muita rakennuksia, 159 m2

Kylmänojantie 207, 01900 Nurmijärvi
Nurmijärven Palojoella – vain kilometri moottoritieltä – iiiiihastuttava hevostilakokonaisuus! 

Aidatun tilan pinta-ala on n. 2,5 ha ja sillä sijaitsee omakotitalo (1989/2018), talviasuttava aitta (2000), pihatto kahdelle hevoselle (1989), 7:n karsinan hevostalli (2004), ratsastuskenttä, tarvikevarasto, grillikatos ja kasvihuone. 

Omakotitalossa on 4 makuuhuonekäyttöön soveltuvaa huonetta, avarat ja käytännölliset oleskelutilat ja keittiö sekä runsaasti säilytystilaa. Taloa on laajennettu ja remontoitu vuosien varrella todella mittavasti ml. keittiö ja märkätilat, tällä hetkellä uudistetaan alakerran neljää varastotilaa – laattalattiat lattialämmityksellä saatetaan loppuun myyjän toimesta ellei toisin sovita. Honkarakenteen v. 2000 valmistuneessa kaksikerroksisessa aitassa on majoitustilat jopa seitsemälle. Grillikatos ja kasvihuone sijoittuvat pihapiiriin. Hevostallin tilat on suunniteltu terapiatyötä varten, lannanvarastointi ja hygienia on vaatimusten mukaisesti järjestetty. 

Jos olet etsinyt tasokasta hevostilaa, tähän kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan! 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

OMAKOTITALOT

Loppi

3h, k + saunarakennus + autotalli, 93 m2
Peltotie 12, 12700 LOPPI

Myyntihinta 120 000 €

Lopen keskustan tuntumassa kodikas ja käytännöllinen koti pienehkölle perheelle,
HETI VAPAA! Kahden makuuhuoneen lisäksi kodissa on avara keittiö – olohuone -tila, kph, erillinen wc sekä eteinen ja veranta. Kiinteistön kruunaa talousrakennus, jossa on sauna, tunnelmallinen saunapirtti, autotalli ja pieni kellarikin. 

Tila rajoittuu edestä Peltotiehen, takaa tila rajautuu kunnan omistamaan peltoon, joka on palvellut viljelypalstoina kuntalaisia. Pihassa on hedelmäpuita, marjapensaita ja pari ryytimaata. Talo on otettu käyttöön vuonna 1984. Remontteja ei ole juurikaan tehty, pinnat kaipaavat kunnostusta. Katto on maalattu 2017 ja lämminvesivaraaja on uusittu 2016. Kiinteistöllä on tehty kuntotarkastus 25.2.2020. 

Lopella luonto on lähellä, haluatpa sitten patikoida, pyöräillä, meloa, hiihtää tai vaikkapa harrastaa purjelentoa! Marjastamaan ja sienestämään pääsee ihan lähimaastoihin. Lumisina talvina hiihtoladuille pääsee heti viereiseltä pellolta – laduissa on valinnanvaraa, pitkää, tasaista, lyhyttä, jyrkkää. Isokorkeen kupeessa on kalaisa Loppijärvi ja Kyyniönlahden lintutorni. Kirkonkylä on eläväisin kesällä, jolloin torstain iltatorit keräävät väkeä läheltä ja kaukaa. Läheltä löytyvät mm. Sajaniemen kesäteatteri. Kirkonkylässä on Pyhän Birgitan kirkko 1700-luvulta. Lopen kylät ovat omaleimaisia ja elinvoimaisia. Kylähenkeä ja naapuriapua löytyy! Myös Riihimäen palvelut ovat lähellä.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

Jokela


4h, avok, khh, s + 2 auton lämmin talli, grillikatos 98 m2
Tuusula, Jokela / Alho  
Akanakuja 13, 05400 Jokela
Myyntihinta 368 000€

TÄMÄ!!! WAU!!! 

Tämän kodin keittiö-olohuonekokonaisuus korotettuine kattoineen ja hurmaavine takkoineen kutsuu viettämään suloisen joutilasta aikaa rakkaimpiesi kanssa! 3 makuuhuonetta, kodinhoitohuone, avarat oleskelutilat sekä riittävät säilytystilat antavat asumiselle hyvät puitteet ja talotekniikka uudehkossa talossa tekee asumisesta myös melko vaivatonta.  

Koko talon levyinen terassi avautuu Notkopuiston suuntaan. Moderni grillikatos on arjen armo & ilo ja kesäjuhlien keskipiste. Kahden auton talli sopii hyvin myös harrastetilaksi: sähköiset nosto-ovet, öljynerottelukaivo, vesipiste, wc-varaus ja erillinen lämmin 6 m2 varastotila. Piha-alueet on suunniteltu mahdollisimman helppohoitoisiksi. 

Jokelan keskustan palvelut ja VR kävelyetäisyydellä – Jokela on HSL-aluetta. Ulkoilureitit alkavat kirjaimellisesti omalta pihalta. 

Paikalla rakennettu puutalo, oma tontti. Vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla (PILP), varaava takka ja ilmalämpöpumppuvaraus olohuoneessa. Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla (LTO). Alueella on valokuitu, liittymismahdollisuus. 

Tervetuloa tutustumaan tähän lempeätunnelmaiseen, tyylikkääseen omakotitalokokonaisuuteen! 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

VAPAA-AJAN ASUNNOT

Kesämökki Pornaisista

Vapaa-ajan kokonaisuus, mökki, erillinen saunarakennus, varasto, pieni koiratarha
Pornainen, Halkia  
Väljäntie 11, 07190 Halkia

Myyntihinta 70000€

Mainio ja monipuolinen vapaa-ajan kokonaisuus Pornaisissa – alle tunti Helsingistä! 
Omaa maata = rauhaa ja yksityisyyttä on lähes 4000 m2 —> sopii laittaa potut ym. kasvamaan & virittää riippukeinu joutilaisiin suven hetkiin! 

Mökissä on tupa ja keittiönurkkaus sekä iso (ihana!) kuisti, joka luo tuplatilat viihtymiselle. Mökin sisäänkäynnin edustalla terassi ja kesäkeittiö. Suojaisalla piha-alueella on marjapensaita, pieni kasvimaa, saunarakennus, koira-aitaus, varasto, huussi ja pieni lampi. Tilaa ympäröi kuusiaita. 
Saunarakennuksen pesutilat ja sauna on remontoitu v. 2018, porstuassa pukuhuonetila ja vierashuone. Katetulta terassilta viehättävät maalaismaisemat. 
Mökissä ja saunarakennuksessa makuupaikat 4 henkilöllle, lämpöisimpinä aikoina järjesteltävissä 4 lisäpaikkaa sisätiloihin ja pihalle mahtuu aikas monta telttaa 😉 

Mökissä on sähköpatterit, takka ja ilmalämpöpumppu, saunarakennuksessa on takka, sähköpatterit ja löylyhuoneessa puukiuas. Naapurin kaivoon talousveden käyttö-oikeus, juomavesi tuotu kanistereissa. Pornaisten palvelut noin 10 km, HSL-bussipysäkki alle kilometrin päässä. 

Vapautuu tarvittaessa nopeastikin, sovi oma esittelyaikasi! 
Livestream-tallenteen mökiltä (11.4.2020) näet täältä https://www.facebook.com/PauliinaLKV/videos/253823135747746/ 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

TONTIT

2 omakotitalotonttia Hyökännummi Kellokoski/Mäntsälä

2 lohkottavaa tonttia Hyökännummelta myydään yhdessä tai erikseen: Asemakaavassa on määritelty tonttien koot ja rakennusoikeudet. Tarkka tonttien pinta-ala määrittyy lohkottaessa. Ostaja vastaa lohkomiskuluista.
Omakotitalotontti Mäntsälä, Hyökännummi  
Nummelantie 141 tontti nro 6, 04500 Kellokoski
Myyntihinta: 30 000 euroa
Rakennuspaikka omakotitalolle (rakennusoikeus 150 m2 + 30 m2) pinta-ala n. 985 m2.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä
Omakotitalotontti Mäntsälä, Hyökännummi  
Nummelantie 141 tontti nro 7, 04500 Kellokoski
Myyntihinta: 30 000 euroa
Rakennuspaikka omakotitalolle (rakennusoikeus 130 m2 + 30 m2) pinta-ala n. 875 m2.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

Omakotitalotontti Hyvinkäänkylä

Omakotitalotontti Hyvinkää, Hyvinkäänkylä  
Ruokokoskenpolku 2, 05840 Hyvinkää

Myyntihinta: 92 000 euroa
Rauhallinen asuinalue, osin kävelyteihin ja puistoalueisiin rajoittuva 1009 m2:n tasamaatontti asemakaava-alueella. 
Tehokkuusluku e=0.25, erillispientalojen korttelialue AO-1, I 2/3, kunnallistekniikka vieressä. 
Lähistöllä päiväkoti, koulut, peruspalvelut ja aluesairaala, Hyvinkään keskustaan n. 4 km. Uudenmaankadun bussipysäkiltä hyvät yhteydet Hyvinkään keskustaan ja pääkaupunkiseudulle. Tälle tontille mahdollisuus hankkia kaukolämpöliittymä. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä
Järvenpää, Loutti  
Kerrostalo, 4 h, k, 2 lasitettua parveketta, 91,5 m2
Murtokatu 3 B 52, 04400 Järvenpää

Vuokra 1200€/kk+vesi 19€/hlö/kk.
Vain reipas kilometri bussi- ja juna-asemalle sekä keskustan palveluihin! 

Hissitalon 4. kerros, 2 lasitettua parveketta!
Suurimmassa makuuhuoneessa ja olohuoneessa ilmalämpöpumput luomassa viilennystä kesähelteillä. Runsaasti säilytyskaapistoja ja tilava pesuhuone. 
Keittiössä täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, keraaminen liesi ja astianpesukone. 
Kaukolämpö, lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen. 

Vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella vähintään vuodeksi. 
Vuokravakuus 2400€, luottotiedot tarkistetaan, vuokralainen hankkii vastuuosuuden sisältävän kotivakuutuksen, lemmikit sallittuja sopimuksen mukaan. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä

Onko oma asuntosi myymättä, sijoitusasuntoosi pitäisi löytää hyvä vuokralainen tai kaipaat neuvoja asuntoasioissa?
Olen valmiina auttamaan, ota yhteyttä!

Siirry sivun alkuun