Pauliina välittää LKV Oy 

     Keskustie 10, Jokela

puh 050 642 74     
pauliina@pauliinalkv.fi     

Kohteet

Esittelyt sopimuksen mukaan, ota yhteyttä!

TUUSULA

JOKELA, PERTTU

5h, k, s, parvi + autotalli ja varasto/kesähuone

Omakotitalo, 5h, k, s, parvi + autotalli, 136 m2 
Tuusula, Jokela 
Aapontie 6, 05400 Jokela

Originelli, iloisen mielen koti! 
Värimaailma ja erilaiset tapetit on huolellisesti valittu tuomaan hymyn huulille ja luomaan viihtyisää harmoniaa. Asuinhuoneissa on lautalattiat, eteisaulassa ja laajennusosan monitoimihuoneessa on vinyylilankkulattiat. 

Sisääntulon lasikuisti on toimiva ja tunnelmaltaan perinteinen. Viehättävästä ja verrattain tilavasta eteisaulasta on käynti keittiöön ja ruokailuhuoneeseen, joiden taskuun jää olohuone. Olohuoneen kruununa on vuonna 2020 asennettu sininen pönttöuuni. Ruokasalina on toiminut alakerran suurin tila, jossa on myös ilmalämpöpumppu (2018). 

Talossa on 3 wc:tä; yksi eteisaulan vieressä, yksi kylpyhuoneen ja saunan yhteydessä sekä yksi yläkerrassa. Kylpyhuone on remontoitu 2007, samoihin aikoihin on uusittu käyttövesiputket. Laajennusosan monitoimihuoneeseen on erillinen sisäänkäynti, joten tila soveltuu moneen…vaikkapa yrittäjälle toimistoksi tai asiakkaiden vastaanottoon, askartelu-/harrastushuoneeksi, makuuhuoneeksi, olohuoneeksi, kodinhoitohuoneeksi… Monitoimihuoneen ikkunasta avautuu reitti Kissalaan eli upeaan kissojen ulkoilutarhaan. 

Eteisaulasta nousee leveä portaikko yläkertaan. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, säilytystiloja ja aulatilassa oiva paikka esimerkiksi etätyöpisteelle. Pieneen kellariin on kulku ulkokautta. 

Puutarhapihalla on hyötykasveja ja silmäniloa tyrnistä ja pioneihin. Pihakeinu kuuluu kauppaan. Aidatulla tontilla on myös autotallirakennus ja piharakennus. 

Oma tontti, vesikiertoinen patterilämmitys (sähkö) alkuperäisellä puolella, laajennusosassa sähköpatterit ja kylpyhuoneessa lattialämmitys. Energialuokka E (2018). Olohuoneessa pönttöuuni, ruokasalissa ilmalämpöpumppu, yläkerran toisessa makuuhuoneessa pieni Porin Matti-kamiina. Alkuperäisen talon puolella on painovoimainen ilmanvaihto, laajennusosan puolella koneellinen poisto. Alakerran huoneisiin on asennettu korvausilmaventtiilit v. 2020. Katto on uusittu v. 2018. Valokuitu on tilattu ja purkkikin jo asennettu, mutta kuitua ei ole vielä kytketty. Kuntotarkastettu.  

Hyvä sijainti lähellä päiväkotia (500 m), alakoulua (1 km), yläkoulua ja lukiota (1,6 km) sekä Jokelan keskustan palveluita (2 km): K-Supermarket Jokela, S-Market, apteekki, ruokaravintoloita, kosmetologeja, parturikampaamoita, fysioterapeutti, jalkahoitola, eläinlääkäri, kukkakauppa, R-kioski. Rautakauppa Rautajokela ja Jokelan Lemmikkitarvike n. 2,9 km. Kirjasto ja Notkopuisto n. 1,7 km: uimaranta, frisbeegolf-rata, pulkkamäki, skeittipuisto, beachvolley-kenttä, ulkokoriskenttä. Kolsan tekonurmi n. 2,7 km. Lepolan yleisurheilukenttä, tenniskentät, ulkosäbäkaukalo / luistelukenttä kävellen n. 3 km. Pururatoja, kuntoportaat, metsäreittejä ja latuja muutaman kilometrin säteellä useampi. 

Juna-asema (HSL) 2 km, lähin bussipysäkki n. 500 m. Hämeenlinnan moottoritie n. 10 min, Lahden moottoritie n. 15 min, Hanko-Porvoontie n. 10 min.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, LEPOLA (Ritasjärvi)

Kerrostalo, 1h, k, kph, ullakko, 42 m2 
Tuusula, Jokela 
Tikuntekijäntie 4 as 2, 05400 Jokela
Myyntihinta 75000€ Velaton myyntihinta 75000€

Viehättävätunnelmainen asunto, jossa yllätysbonuksena reilun kokoinen ja yksityinen ullakkotila portaikkoineen! Ullakotilaan on nimittäin käynti vain ja ainoastaan tämän asunnon eteisestä. 

Asuinhuoneiden maalatuissa lautalattioissa on asiaankuuluvaa charmanttia kulumaa. Seinäpinnat on maalattu, ikkunoissa sälekaihtimet. Juuri sopivan kokoinen, erillinen keittiö on remontoitu kodinkoneineen v. 2014 ja työtasot on tietysti puuta, kuten tämän ikäisen talon henkeen hyvin sopiikin. Kylpyhuone on remontoitu v. 2022, samana vuonna on uusittu lämminvesivaraaja ja asennettu ilmalämpöpumppu…eikä tässä vielä kaikki: olo-/makuuhuoneessa on takka! 

Velattomalla taloyhtiöllä on oma tontti. Lämmitysmuotona on sähkö. Yhden hengen taloudessa sähkönkulutus on ollut keskimäärin n. 4000 kWh vuodessa. 

Jokelan keskustan palvelut ja juna-asema (HSL) kävellen alle kilometrin päässä, autolla n. 1,5 km. 
Jokela on pieni, mutta eläväinen Tuusulan radanvarsikylä, jossa on monipuoliset palvelut ja urheilu- & ulkoilumahdollisuudet mm: hyvät ruokakaupat K-Supermarket Jokela ja S-Market, apteekki, ruokaravintoloita, kosmetologeja, parturikampaamoita, fysioterapeutti, jalkahoitola, eläinlääkäri, kukkakauppa, R-kioski, Rautakauppa Rautajokela, Jokelan Lemmikkitarvike, pieni kirpputorikahvila, kirjasto, tekonurmi, yleiurheilukenttä, tenniskentät, ulkosäbäkaukalo, ulkojäät, pururatoja, kuntoportaat, metsäreittejä ja monia latureittejä. 

Tervetuloa rakastumaan tähän uniikkiin asuntoon lähellä luontoa ja palveluita!

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, TAKOJA

Remontoitu rintamamiestalo, 4h, k, pihasauna

Omakotitalo, 4h, k, kph + pihasaunarakennus, 80 m2 
Tuusula, Jokela 
Haavistontie 12, 05400 Jokela
Myyntihinta 228000€

Kotoisa ja runsaasti remontoitu rintamamiestalo Jokelan Takojalla! 

Tilava ja lämmin sisääntulokuisti ohjaa eteisaulaan, josta on kulku alakerran kaikkiin tiloihin, kellariin ja yläkertaan. Kylpyhuone on remontoitu v. 2011. Keittiö (Puustelli) on remontoitu kodinkoneineen v. 2015, jääkaappi on noin vuodelta 2018. Keittiön puuliesi on toimintakunnossa. Ruokailutila ja olohuone on yhtenäinen kokonaisuus, olohuoneessa on varaava pönttöuuni. Yläkerrassa 2 makuuhuonetta ja 3 vaatehuonetta. Talon kellari on noin puolet alakerran lattiapinta-alasta, kellarissa lämminvesivaraaja ja pyykinpesukone, joka kuuluu kauppaan. 

Puutarhapiha: 
– marjapensaita, pari omenapuuta, kriikunapuita ja muita istutuksia 
– hiekkalaatikko ja leikkimökki, jossa pieni katettu terassi 
– puuvaja (kylmä) 
– pihan takaosasssa on talousrakennus: sauna, pukuhuone, pieni verstas ja kylmä varastotila 
– saunassa on puukiuas ja vesipata, kantovesi, pukuhuoneessa on pönttöuuni 
– pihasaunarakennuksen tuntumassa palju 

Oma tontti 1872 m2, Elisan valokuitu, ilmalämpöpumppu (2023), katto uusittu 2016, sähköpatterit uusittu 2016-2017, putkiremontoitu (käyttövesi- ja viemärit) 2005, pintoja uusittu vuosien saatossa. Kuntotarkastettu 10/2023. Energialuokka D(2018). 

Päiväkoti ja alakoulu kävellen alle kilometri, yläkoulu ja lukio n. 1,9 km. Jokelan keskustan palvelut ja juna-asema (HSL) n. 1,5 km. Kolsan tekonurmi kävellen n. 700 m, Notkopuiston ulkoilualue n. 1,9 km, Lepolan yleisurheilukenttä kävellen n. 2 km. Lähimmät metsäpolut muutaman sadan metrin päässä. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, LEPOLA

Rivitalon päätyasunto, iso piha, autotalli, kaukolämpö

Rivitalo, 4h, k, s, autotalli, 112 m2 
Tuusula, Jokela 
Vaihdemiehentie 1 as 1, 05400 Jokela Myyntihinta 120 945,66 € Velaton myyntihinta 188000€

Yhdessä tasossa rivitalon päätyasunto lähellä päiväkotia, kouluja ja juna-asemaa (HSL). 

3 makuuhuonetta, joista kaksi sisään tullessa vasemmalla puolella ja yksi olohuoneen toisella puolella. Ruokailutilasta saa tarvittaessa yhden makuuhuoneen lisää, sillä 2016 uudistettuun keittiöön mahtuu hyvin myös ruokapöytä. Keittiön kodinkoneet on uusittu 2017. Kylpyhuone ja erillinen wc on remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä 2016, sauna päivitetty 2017. Kahden makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone, yhdessä makuuhuoneessa on kaapistot, lisää kaappitilaa on eteisessä ja kylpyhuoneessa. Huoneistokohtainen varastotila on lämmin. Terassi on osin katettu, aidatulla piah-alueella on tilaa leikeille ja viherpeukalon taioille. Pieni autotalli sisältyy kauppahintaan, toinen autopaikka on tolpallinen. Oma tontti, kaukolämpö – lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen. 

Lepolan päiväkoti ja alakoulu n. 700 m, yläkoulu ja lukio n. 950 m, juna-asema (HSL) n. 500m, Jokelan keskustan palvelut n. 600 m. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, LEPOLA

Paritalo, 3-4 h, k, s, pieni autotalli

Paritalo, 3h, k, s, kellaritilat, autotalli, 107 m2 
Tuusula, Jokela 
Reunatie 2 B, 05400 Jokela Myyntihinta 190 168,87€ Velaton myyntihinta 210000€

HETI VAPAA! 
Tulitikkutehtaan historiaa huokuva, hurmaava paritalokoti Reunatiellä! 
Rauhaisa tunnelma ympäröi sinut jo kääntyessäsi Reunatielle, sillä kaikissa tämän taloyhtiön rakentamis- ja kunnostustöissä on huomioitu alueen kulttuurihistoriallinen arvo. Kaikki ulospäin näkyvät korjaukset, kunnostukset ja maalaukset on tehtävä alueen vanhan tyylin mukaisesti. 

Kaikissa kerroksissa on erilliset wc:t eli niitä on ruhtinaalliset 3 kpl! 
Yläkerrassa on 2 isoa makuuhuonetta, aula sekä wc. Alakerrassa iso olohuone, tupakeittiö puuhelloineen & leivinuuneineen, eteisaula ja wc. Kellarikerroksessa pukuhuone, kylpyhuone, sauna, wc, varastotiloja ja askarteluhuone, joka on ollut nykyisillä asukkailla makuuhuonekäytössä. Kellarin huonekorkeus on n. 2 m. Kaikissa kolmessa kerroksessa on wc:t. Asunnon sisäänkäynnin yhteydessä katettu oleskelukuisti. Uloskäynti myös kellaritasosta, portaikosta avautuu parveke vehreän piha-alueen suuntaan. Aidatulla piha-alueella on tilaa leikeille ja illanistujaisille, oivia paikkoja riippumatolle ja viherpeukaloiden unelmille. Pieni autotalli sekä 2 autopaikkaa sisääntuloportin edessä. 

Kodikasta asuntoa on remontoitu myös pintaa syvemmältä: alakerran vesijohdot 2003, ikkunat ja lämminvesivaraaja 2004, keittiönkaapistot 2010, kellarikerroksen kylpyhuone 2016, katto 2017, viemärit sukitettu 2020, kylpyhuoneen ja alakerran wc:n lattian nanopinnoitus 2021. 

Oma tontti, painovoimainen ilmanvaihto, sähkölämmitys, varaavat takat ala- ja yläkerrassa, puuliesi ja leivinuuni keittiössä, kellarikerroksen saunassa puukiuas. Alakerrassa ilmalämpöpumppu, uusittu 2018. Kokonaissähkönkulutus ollut 4 henkisellä perheellä keskimäärin 17500 kWh vuodessa. Taloyhtiössä on 16 asuntoa, jokainen vastaa omista taloistaan ja pihoistaan itse. 

Lähin päiväkoti ja alakoulu on Lepolassa n. 1km, yläkoulu ja lukio n. 1,1 km. Jokelan keskustan palvelut kuten ruokakaupat ja apteekki sekä juna-asema (HSL) kävellen alle kilometrin päässä. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, ALHO

Omakotitalo 4 mh, 3000 m2

Omakotitalo, 5h, k, s, askarteluh + autotallirakennus, 150 m2 
Tuusula, Jokela 
Lepokallionkaari 21, 05400 Jokela Myyntihinta 280000€

Tässä 1947 valmistuneessa puutalossa tunnelma on samaan aikaan sekä perinteinen että moderni! Talo sijaitsee 3000 m2:n omalla tontilla Jokelan Alhossa, tontti on lohkottavissa. 
Maalämpö, varaava takka, ilmalämpöpumppu, kunnan vesi ja viemäri, lisäksi oma kaivo, josta saa vaikka kastelu- tai paljuvesiä. 

Asuinrakennuksessa on 4 makuuhuonetta, toinen alakerran makuuhuoneista on remontoitu ruokailutilaksi muodostaen viihtyisän ja avaran kokonaisuuden olohuoneen kanssa. Puustellin keittiö on remontoitu arviolta 1990-luvulla. Yläkerrassa on toiset 2 makuuhuonetta, aulatila ja 4 lapevarastotilaa. Joka kerroksessa on oma kylpyhuoneensa, tosin kellarin suihkua on käytetty viimeksi v. 2016, kylpyhuoneet on teknisen käyttöikänsä päässä. Kellariin on peruskorjauksen yhteydessä tehty autotallin tilalle askarteluhuone ja samassa remontissa muurattu huoneeseen leivinuuni ja puuhella, tilassa on myös pieni keittiö ja käynti myös suoraan ulkoota. 

Laajennetussa talousrakennuksessa on kahdelle autolle tallit, verstastila omalla sisäänkäynnillä sekä varastotilaa. Piha-alueella myös kylmä pihavarasto, puuliiteri ja kesäkeittiö. 

Asuinrakennuksessa on tehty lukuisia remontteja vuosien varrella: mittava peruskorjaus v. 1980, katto uusittu v. 2001, siirrytty maalämpöön, uusittu alakerran takka sekä asennettu ilmalämpöpumput molempiin rakennuksiin vuonna 2010, uusittu ikkunat ja ovet 2011, julkisivu maalattu viimeksi 2015, käyttövesiputket uusittu 2020. Pintoja on päivitetty kaikissa huoneissa vuosien saatossa. Kuntotarkastettu 08/2023, raportti nähtävillä esittelyssä. 

Päiväkodit, ala- ja yläkoulu sekä lukio kävellen kilometrin säteellä, Jokelan keskustan palvelut ja juna-asema (HSL) n. 1,5 km. Tervetuloa kokemaan ja näkemään tämä uniikki koti! 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, KOLSA

Luhtitalon kaksio Kolsassa, lasitettu parveke

Kerrostalo, 2h, k, lasitettu parveke, 59 m2 
Tuusula, Jokela 
Tolkinojantie 14 D 21, 05400 Jokela
  Myyntihinta 90 692,19€ Velaton myyntihinta 105000€

Viihtyisää kotia etsivälle loistokoti lähellä juna-asemaa ja palveluita, toisen kerroksen kulmahuoneisto.

Eteisessä on mukavasti tilaa senkille ja penkille sekä peililiukuovikaapistot. Valoisa olohuone jatkuu lasitetulle parvekkeelle, joka on kaakon suuntaan. Keittiön varustukseen kuuluu keraaminen liesi, kiertoilmauuni grillitoiminnolla, astiapesukone ja jääkaappipakastin. Hyllykössä on paikka mikroaaltouunille, kaappi- ja laskutilaa löytyy hyvässä suhteessa asunnon kokoon. Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Makuuhuoneen yhteydessä on iso ikkunallinen vaatehuone. Säilytystilaa löytyy myös eteisen liukuovikaapistosta ja huoneistokohtaisesta varastosta.

Oma tontti, maalämpö – lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen. Taloyhtiössä on sauna,
käyttövesiputket on uusittu 2003. Taloyhtiössä on valmistunut vastikään ikkuna- ja parvekeremontti, yhtiölainan lyhentäminen alkaa tammikuussa 2024.

Jokelan keskustan palvelut n. 500 m ja juna-asema (HSL) n. 600 m. Ulkoilureitit aivan kulmilla.
Kirjasto, uima-ranta ja Notkopuisto n. 600 m. Hämeenlinnantielle n. 7 minuuttia, Hanko-Porvootielle n. 10 min.

Tämän kodin flow kannattaa tulla katsomaan paikan päälle.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, KOLSA

Paritalo, 4 mh

Paritalo, 5h, k, khh, s, AK, varasto, 122 m2 
Tuusula, Jokela 
Ollinkuja 3 a, 05400 Jokela Myyntihinta 250000€ Velaton myyntihinta 250000€

Neljän makuuhuoneen viehättävä paritalokoti yhdessä tasossa Jokelan Kolsassa! 

Olohuone, ruokailutila ja vuonna 2022 uusittu keittiö on osin yhtenäistä tilaa. Tuulikaapissa, eteisen tilavassa aulatilassa ja keittiössä helppohoitoinen laattalattia. Varaava takka ja ilmalämpöpumppu olohuoneen puolella, josta käynti katetulle terassille. Yhdestä makuuhuoneista käynti kodinhoitohuoneeseen, josta kulku katetulle takaterassille, erilliseen wc:seen, kylpyhuoneeseen ja saunaan. Toinen erillinen wc eteisaulan ja kahden makuuhuoneen päädyssä. Lämmin varastotila autokatoksen yhteydessä, ullakkovarasto autokatoksen yläpohjatilassa. 

Velaton 2 asunnon taloyhtiö, oma tontti, valmistumisvuosi 2000, katto- ja lattialämmitys (sähkö), varaava takka, ilmalämpöpumppu (ILP, 2019), koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla (LTO), valokuitu tulossa (tilattu). Kokonaissähkönkulutus ollut 3-henkisellä perheellä keskimäärin 18500 kWh vuodessa. Kuntotarkastettu. 

Kolsan päiväkoti, alakoulu ja tekonurmi kävellen n. 500 m, yläkoulu, lukio, kirjasto, uimaranta, frisbeegolfrata ym. Notkopuiston aktiviteetit kävellen n. 1,3 km, Jokelan keskustan palvelut ja juna-asema (HSL) n. 1,5 km. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, PERTTU

Omakotitalo 4h, autokatos, VILP

Omakotitalo, 4 h, avok, khh, s, autokatos, lämmin varasto, 137 m2 
Tuusula, Jokela, Perttu
Topiaksentie 18, 05400 Jokela Myyntihinta 395 000 €

Tyylikäs, tasokas ja uniikki kokonaisuus! 

Tämän talon tunnelmaan hurmaantuu väkisinkin jo eteisessä. Korkeat ikkunat tuovat valoa ja viihtyisyyttä kaikkiin talon tiloihin. Kaikki väliovet on liukuovia, jotka ovat paitsi käytännöllisiä myös esteetikon silmää miellyttäviä. Laadukkaita säilytyskaapistoja on runsaasti, lähes kaikissa kaapistoissa on liukuovet. 
Kaikki 3 makuuhuonetta on sijoitettu eri puolille taloa, master bedroomin yhteydessä on arjen ylellisyytenä pukeutumishuone/erillinen wc, jonka kautta on kulku kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneesta on käynti saunaan ja edelleen kodinhoitohuoneeseen. Kodinhoitohuoneen kaapistot, kivitasot, silityslautamekanismi ja pyykinkuivatustilat täyttävät takuuvarmasti vaativankin käyttäjän toiveet. Kodinhoitohuoneesta on kulku eteisaulaan, jota kautta käynti toiseen erilliseen wc-tilaan, yhteen makuuhuoneista ja olohuoneeseen. Olohuoneessa on varaava takka, jossa myös leivinuuniluukku. 
Keittiössä on kivitasot, AEG:n kodinkoneet: täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, induktioliesi, integroidut uuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Keittiön suunnittelussa on panostettu toimivaan kokonaisuuteen tinkimättä visuaalisuudesta. 
2 terassia avautuu suojaisalle takapihalle. Autokatos ja iso lämmin varasto/tekninen tila. 

Oma tontti, lämmitysmuotona vesikiertoinen lattialämmitys ilmavesilämpöpumpulla (VILP), koneellinen ilmanvaihto (LTO, myös viilennys). Kunnallistekniikka ja lisäksi oma rengaskaivo kasteluvesien nostamiseen.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, JUNA-ASEMAN SEUTU

Liiketila / pienkerrostalokolmio Jokelan juna-aseman vieressä

Kerrostalo, 3h, k, kph, wc, varastotilaa, 84 m2 
Tuusula, Jokela 
Asemanraitti 1 as 5, 05400 Jokela Myyntihinta 95223,19 € Velaton myyntihinta 105000 €

Jokelan juna-asemaa vastapäätä monikäyttöiset tilat kahdessa tasossa, maalämpö! 

Katutasossa 84 m2 pääosin avaraa tilaa, todella iso erillinen invawc-tila ja takaosassa erillinen ”hoitohuone”. Alakerrassa 62 m2 varastotilaa, sisältäen keittiön ja kylpyhuoneen. Alakerran tilaan myös kulkuovi talon sivustan rappusista. Taloyhtiössä saunatilat. 
Tilat on olleet pitkään yrityskäytössä, yhtiöjärjestyksen mukainen käyttötarkoitus on asuinhuoneisto ja huoneistovarasto. Tiloissa voi harjoittaa pienimuotoista yritystoimintaa, joka ei häiritse kohtuuttomasti asukkaita. 

Oma tontti, maalämpö (lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen). Taloyhtiössä tehty paljon remontteja: katto, ikkunat, ulko-ovet, sähköjärjestelmät ja lukitukset, maalämpöpumpun kompressori ja invertteri uusittu 2022. Jokelan juna-asema ja keskustan palvelut vieressä.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, TONTIT

2 purkukuntoista rakennusta

Omakotitalotontti 
Tuusula, Jokela 
Impivaarantie 30, 05400 Jokela  Myyntihinta 80000€

Tila-muotoinen kiinteistö Pertussa, jolla 2 purkukuntoisena myytävää rakennusta, joiden rakennusoikeudellinen kerrosala on yhteensä 132 m2. 

Rakennusoikeus e-luku 0,2. 
Kaavamerkintä AO2 = Yksikerroksisten, rakennusryhmittäin samantyyppisten yhden perheen pientalojen korttelialue. Rakennettaessa viittä metriä lähemmäksi naapurirakennuspaikan rajaa tai siihen kiinni, ei rajan puoleiseen seinään saa tehdä ovea, ikkunaa tai muuta aukkoa, josta on näköyhteys ulos, seinä on lisäksi käsiteltävä julkisivun tavoin. 

Jokelan keskustan palvelut ja juna-asema (HSL) kävellen n. 2,5 km. Pertun päiväkoti n. 1 km, Pertun koulu n. 1,5 km, Jokelan yläkoulu ja lukio kävellen n. 1,9 km. 

Tarkemmat kohdetidot löydät täältä.

HYVINKÄÄ, Ritasjärvi

Omakotitalo maalaismaisemassa

Omakotitalo, 5h, k, kph, 112 m2 
Hyvinkää, Ritasjärvi  Myyntihinta 150000€

Toimeen tarttuvaa tekijää kaipaava monien mahdollisuuksien kohde! 
Punaisen talon pihapiirissä on saunamökki, kesäkeittiökatos, lato ja leikkimökki. Reilun puolen hehtaarin oma Autio-niminen tila sijaitsee Hyvinkään kaupungin puolella, postinumero on Jokelaan. 

Rintamamiestalon tyyliin kuuluvat tunnelmalliset ja toimivat pönttöuunit ja puuhella, nykyaikaa edustaa ilmalämpöpumppu (2017) ja 2020-2021 vuodenvaihteessa uusittu yläkerran kylpyhuone. Yläkertaan johtavat portaat on jyrkät ja kapeat. Pienehköön kellaritilaan johtavat portaat on myös kapeat ja jyrkät. Jätevesijärjestelmä on uusittu v. 2016, keittiö remontoitu v. 2007. Porakaivon vesi on tutkittu viimeksi 2020. Kuntotarkastettu 09/2022, raportti nähtävillä esittelyssä. 
30 metrinen lato ja pihasaunarakennus kaipaavat kunnostusta ja päivitystä. Ladon yhteydessä talvilämmin kanala, 4 kanaa kuuluvat kauppaan. ”Sivistyksen pariin” eli Jokelan keskustaan ja juna-asemalle (HSL) on alle 5 kilometriä.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

HYVINKÄÄ, Sahanmäki

Paritalo, 3 mh, autotalli

Paritalo, 4h, k, s, autotalli, varasto, 105 m2 
Hyvinkää, Sahanmäki 
Telitie 2 B 3, 05820 Hyvinkää Myyntihinta 215000€ Velaton myyntihinta 215000€

HETI VAPAA! Remonttitaitoiset kodinetsijät: 1991 valmistunut paritalokoti on lähes alkuperäisasussaan, julkisivu on maalattu 2021 ja tiilikatto pesty & maalattu 2022. Kosteuskartoitus tehty 06/2023.

3 makuuhuonetta ja kylpyhuone yläkerrassa, alakerrassa keittiö, olohuone, takkahuone, kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna. Lattia- ja kattolämmitys sähköllä, varaava takka. Autotalli ja varasto erillisessä rakennuksessa, lattialämmitys. Autotallin yläpohjassa säilytystilaa. Oma tontti ja Telian kaapeli-tv, valokuitu tilattu/tulossa. Velattomassa taloyhtiössä on 4 asuntoa, jokainen huolehtii hallitsemiensa rakennusten ja maa-alueiden huollosta, kunnossapidosta ja peruskorjauksesta itse. Yhtiövastikkeella katetaan taloyhtiön kustannukset mm. kiinteistöverosta, kiinteistön vakuutuksista ja jätehuollosta.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

HYVINKÄÄ, Hakala

Paritalokaksio, oma sauna, autopaikka oven vieressä

Paritalo, 2h, kk, s, 48 m2 
Hyvinkää, Hakala 
Metsälammintie 4 F 12, 05460 Hyvinkää Myyntihinta 106 947,51 € Velaton myyntihinta 110000€

Kiva paritalokoti Hakalassa! HETI VAPAA! 
Pohjaratkaisu on todettu arjessa toimivaksi. Eteisestä pääset heti keskelle asuntoa. Tuulikaapissa on säilytyskaappi, eteisessä naulakkokaapistot ja säilytyskaapistoja. Makuuhuoneen yhteydessä ikkunallinen vaatehuone. Kylpyhuone on remontoitut ja saunan lattia uusittu v. 2011. Olohuoneen kupeessa osin avoin keittiötila. Kaikkiin asuintiloihin on asennette laminaattilattiat 2011. Olohuoneesta käynti terassille ja aidatulle piha-alueelle, joka on pääosin nurmea. Piha on lännen suuntaan. Oma tolpallinen autopaikka on aivan oven vieressä, toisia autopaikkoja vuokrattavissa taloyhtiöltä jonotusperiaatteen mukaisesti. Huoneistolle kuuluva kylmä varasto sisäänkäynnin vieressä. 

Oma tontti, rakennukset on valmistuneet v. 1992, lämmitysmuotona kaukolämpö – lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen, kaapeli-TV. Vehreät ulkoilureitit lähtevät miltei kotiovelta. Lähin ruokakauppa autoillen n. 1,5 km, kävellen huomattavasti lyhyempi. Hyvinkään keskustaan ja juna-asemalle autoillen n. 3,5 km. Hämeenlinnan moottoritielle muutama minuutti. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

KERAVA, Jaakkola

Kerrostalokaksio, hissitalo

Kerrostalo, 2h, kk, lasitettu parveke, 45 m2 
Kerava, Jaakkola 
Palokorvenkatu 15 B 33, 04250 Kerava Myyntihinta 125000€ Velaton myyntihinta 125000€

Hissitalon neljännen kerroksen hurmaava kaksio Keravan Jaakkolassa! 

Astuessasi eteiseen tervehtii luonnonvalo sinua olohuoneen ikkunasta. Kengät, takit, siivoustarvikkeet ja muut säilytystä kaipaavat tavarat saat järjesteltyä eteisen kaapistoihin. Eteisen vasemmalla puolella on v. 2010 remontoitu kylpyhuone, jossa on paikka myös pesutornille sekä pyyhekuivain. Parisänky, työpiste, lukutuoli tai vaikka kuntopyörä mahtuu sopuisasti makuuhuoneeseen. Vaatteiden säilytys onnistuu kätevästi makuuhuoneen yhteydessä olevassa vaatehuoneessa. Lisää säilytystilaa löytyy ylimmässä kerroksessa olevasta huoneistokohtaisesta varastosta. Keittiönurkkauksen kaapistoissa on paikka mikroaalotuunille, astianpesukone, jääkaappipakastin ja keraaminen liesi. Keittiönurkkauksesta on käynti lasitetulle länsiparvekkeelle, ilta-auringon suuntaan. 

Hyvin hoidetulla taloyhtiöllä on oma tontti, lämmitysmuotona kaukolämpö (lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen), pesutupa, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto ja erillisessä rakennuksessa oleva kerhohuone. 

Loistosijainti! Prisma ja Citymarket noin 700 metriä, Keravan keskustan palvelut keskimäärin noin 1 km, Keravan juna-asemalla (HSL) n. 800 m, lähin bussipysäkki n. 450 m ja Lahden Moottoritielle n. 1,4 km. Lähin kuntosali n. 500 m, Sompion koirapuisto n. 900 m, Sompion puistoalue/Neulaspuisto n. 1,5 km, Keinukallion laskettelurinne n. 2,9 km.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

Kerrostalokolmio, ylimmän kerroksen päätyhuoneisto

Kerrostalo, 3h, k, lasitettu parveke, 72,5 m2 
Kerava, Jaakkola 
Palokorvenkatu 15 C 44, 04250 Kerava
Myyntihinta 141 702,01€ Velaton myyntihinta 148 000€

Mainio pohjaratkaisu: ylimmän kerroksen kulmahuoneisto Keravan Jaakkolassa! 

Sisään astuessa on ensimmäinen tilavista makuuhuoneista on heti vasemmalla. Eteisen liukuovikaapiston jälkeen vasemmalla on toinen makuuhuoneista. Molemmissa makuuhuoneissa kaapistot, ikkunat pohjoisen suuntaan. Keittiön ruokailutilan ikkunasta antaa aamuaurinko ensimmäiset energiset säteensä. Ruokailutila limittyy eteiskäytävän kanssa mukavan muunneltavaksi kokonaisuudeksi. 
Tyylikkään keittiön kaapinovet (Elega), työtasot ja valaistus on uusittu v. 2022. Keittiön läpi on kulku olohuoneeseen, johon on kulku myös eteiskäytävästä. Olohuoneesta pääsee tilavalle & lasitetulle parvekkeelle, joka on sisäpihan suuntaan (etelä). Kylpyhuone on remontoitu v. 2010 ja jää koko huoneiston keskipisteeseen, josta onkin kätevä kulku joka puolelle asuntoa. 
Kaiken kaikkiaan erittäin toimiva pohja! 

Hyvin hoidetulla taloyhtiöllä on oma tontti, lämmitysmuotona kaukolämpö (lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen), pesutupa, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto ja erillisessä rakennuksessa oleva kerhohuone. 

Loistosijainti! Prisma ja Citymarket noin 700 metriä, Keravan keskustan palvelut keskimäärin noin 1 km, Keravan juna-asemalla (HSL) n. 800 m, lähin bussipysäkki n. 450 m ja Lahden Moottoritielle n. 1,4 km. Lähin kuntosali n. 500 m, Sompion koirapuisto n. 900 m, Sompion puistoalue/Neulaspuisto n. 1,5 km, Keinukallion laskettelurinne n. 2,9 km. 

Tässä kodissa on suorastaan riemastuttava ja kuitenkin samaan aikaan rauhallinen tunnelma. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

VANTAA Hämeenkylä, Pähkinärinne

Kaksio, lasitettu parveke, taloyhtiössä uima-allas

Kerrostalo, 2h, k, lasitettu parveke, 57 m2 
Vantaa, Hämeenkylä 
Pähkinätie 3 C 50, 01710 Vantaa
Myyntihinta 147 063,78€ Velaton myyntihinta 148000€

HETI VAPAA! Viihtyisä hissitalon kaksio hyvien kulkuyhteyksien, palveluiden ja Lammaslammen virkistysalueen läheisyydessä!

Siistikuntoisen asunnon keittiö (Puustelli) on remontoitu v. 2019 ja kylpyhuone v. 2018. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneessa ja eteisessä säilytyskaapistot, eteiskäytävän päädyssä vaatehuone ja talon alakerrassa huoneistokohtainen varasto. Taloyhtiössä on parveketupakointi kielletty.

Taloyhtiön saunatilojen yhteydessä on uima-allasosasto, joka on käytettävissä oman saunavuoron yhteydessä ja taloyhtiön aamu-uintivuoroilla. Sisäpihalla kiva taloyhtiön grillailupaikka sekä lasten leikkipaikka. Oma tontti, lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen (kaukolämpö), kaapeli-TV, DNA Welho laajakaista, urheiluvälinevarasto, mankeli. Kylmiä ja tolpallisia autopaikkoja, osakas voi asennuttaa omalla kustannuksellaan hidasta latausta varten tarvittavan latauspisteen. Hyvin hoidettu taloyhtiö.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

HELSINKI, Ala-Tikkurila

Paritalo 2-4 h, k, s, autokatos, hallinnanjakosopimus

Paritalo, 2-4 h, avok, s, autokatos, 96 m2 
Helsinki, Suutarila, Ala-Tikkurila 
Iestie 9 C, 00750 Helsinki Myyntihinta 530000€

Klassista tyylikkyyttä henkivä paritalokoti Helsingin puolella Keravanjokea Ala-Tikkurilassa! 
Kävelymatka Tikkurilan palveluihin ja juna-asemalle, lähimpään ruokakauppaan noin 650 m. Kehä III:lle ajelee muutamassa minuutissa. Keravanjoen ulkoilureitit lähtee joen puoleiselta piha-alueelta. 

Valon optimaalisesti vangitseva iso, yhtenäinen tila on ylellinen, mutta kotoisa. Avarat oleskelutilat jatkuvat viihtyisälle lasiterassille ja sieltä edelleen suojaisalle terassille ja laatoitetulle sekä aidatulle piha-alueelle. 
Alkuperäisissä piirustuksissa makuuhuoneita on 3 kpl, yksi olohuoneen ”syvennyksessä” ja kaksi nykyisen makuuhuoneen tilalla. Rakentamisvaiheessa on huomioitu muutosmahdollisuus nykyisestä isosta makuuhuoneesta kahdeksi erilliseksi ikkunoiden, oven paikan, ilmanvaihdon ja palovaroittimien osalta. Makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone, lisää säilytystilaa löytyy reilun kokoiselta ullakolta ja pihavarastosta. Kylpyhuoneen viereinen wc/kodinhoitohuone on kätevästi autokatoksen sisäänkäynnin vieressä, toinen erillinen wc sijaitsee oleskelutilojen läheisyydessä. Saunaa on käytetty vain muutamia kertoja, joten se on kuin uusi. Puustellin keittiössä on saareke, kulmakaruselli ja kodinkoneet on AEG:n, astianpesukone ja mikroaaltouuni on integroitu. Keittiötilan päällä oleva parvi toimii esimerkiksi makuu-, työ-, vieras- tai harrastehuoneena. 

Vesikiertoinen lattialämmitys ilmavesilämpöpumpulla (VILP), varaava takka, ilmalämpöpumppu (ILP), koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla (LTO). Lämmitykseen kuluva sähkönkulutus ollut keskimäärin 6300 kWh vuodessa. 2346 m2:n tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella 4:n paritaloasunnon kesken, joten jokainen huolehtii omasta asunnostaan, sen kuluista ja omasta piha-alueestaan. Yhteisaluetta on joen puolella tonttia, sen nurmikonajosta huolehtii robottiruohonleikkuri. Ei taloyhtiötä, eikä hoitovastikkeita.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

HYVINKÄÄ, Sahanmäki

Pienkerrostalon kaksio

Kerrostalo, 2h, k, 47,5 m2 
Hyvinkää, Sahanmäki 
Sahanmäenkatu 9 i 3, 05800 Hyvinkää Vuokra 590€/kk

Ensimmäisen kerroksen perussiisti asunto, läpitalon huoneisto, tilava keittiö. 
LIDL ja terveysasema n. 600 m, VR ja keskustan palvelut n. 1,4 km. Vapautuu 01.10.2024 mennessä. 

Kaukolämpö (lämmityskulut sisältyvät vuokraan), kaapeli-TV, taloyhtiön laajakaista, painovoimainen ilmanvaihto. Taloyhtiössä sauna ja pesutupa. 
Vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella, minimivuokrausaika 1 vuosi. 
Vuokravakuus 1180€, luottotiedot oltava kunnossa ja vuokralainen hankkii kotivakuutuksen. Ei lemmikkejä eikä tupakointia. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

Onko oma asuntosi myymättä,
sijoitusasuntoosi pitäisi löytää hyvä vuokralainen
tai kaipaat neuvoja asuntoasioissa?

Olemme valmiina auttamaan, ota yhteyttä!

Siirry sivun alkuun