Pauliina välittää LKV Oy

Keskustie 10, Jokela 

 Kauppalankatu 12, Hyvinkää


info@pauliinalkv.fi     

puh. 050 320 0262

Kohteet

Esittelyt sopimuksen mukaan, ota yhteyttä!

TUUSULA

JOKELA, ALHO

Omakotitalo, 3 mh, autokatos

Omakotitalo, 5h, k, khh, s, lämmin varasto + autokatos, 119 m2
Tuusula, Jokela
Lepokallionkuja 4, 05400 Jokela
Myyntihinta 278000€

Ihastuttava koti yhdessä tasossa, 3 makuuhuonetta, autokatos!

Makuuhuoneet ja erillinen wc sijaitsevat sisäänkäynnin molemmin puolin. Toisella puolen taloa on keittiö, olohuone, takkahuone, kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna. Keittiön ja olohuoneen muodostama osin avoin tila tarjoaa mainiot puitteet yhdessäololle. Arkiset kodinhoidon askareet hoituvat hyvin suunnitellussa kodinhoitohuoneessa. Oman saunan puukiuas tarjoaa lempeät löylyt, jonka jälkeen voi vilvoitella joko etu- tai takaterassilla. Kylpyhuone, sauna, kodinhoitohuone ja erillinen wc remontoitu 2012. Takkahuoneessa 2023 asennettu pönttöuuni. Sisääntulon vieressä on erillisellä käynnillä oleva lämmin varasto, joka on ollut nykyisillä asukkailla harraste-/työtilana. 

Oma tontti 1021 m2 rajoittuu metsäalueeseen, takapihalta on vain pieni pujahdus ulkoilureitille. Pihan istutukset luovat väriloistoa läpi kesän, luomusatoa pääsee korjaamaan omista marjapensaista, luumu- ja omenapuista. Talo sijaitsee rauhallisella Alhon alueella, päättyvän tien varrella.

Sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu (olohuoneessa), pönttöuuni, energialuokka D2018, kunnan vesi ja viemäri. Autokatoksen päädyssä puuliiteri. Kuntotarkastus ja salaojien tarkastuskuvaus tehty 2020.

Päiväkoti, ylä- ja alakoulu, Notkopuiston ulkoilu- ja vapaa-ajan aktiviteetit, kirjasto, uimaranta, Jokelan keskustan palvelut ja juna-asema (HSL) kävelyetäisyydellä.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, LEPOLA

Luhtitalon tilava kolmio, 2 mh

Luhtitalo, 3h, avok, s, parveke, 80 m2
Tuusula, Jokela
Tehtaantie 11 B 13, 05400 Jokela
Kauppahinta 130000€ Velaton myyntihinta 130000€

Toisen kerroksen avarapohjainen kolmio, vapautuu 02.06.2024 mennessä.

Olohuone ja avokeittiö on avaraa ja valoisaa tilaa, jota on helppo muunnella tarpeiden mukaan. Makuuhuoneet on eri puolilla asuntoa, molemmissa säilytyskaapistot. Avokeittiö ja kylpyhuone on remontoitu 2007. Keittiön laattalattiassa ja kylpyhuoneessa mukavuuslämmitys. Keittiöstä käynti sisäpihan suuntaan olevalle parvekkeelle. 

Oma tontti, kaukolämpö, tällä hetkellä velaton taloyhtiö. Taloyhtiössä suunnitteilla tälle keväälle/kesälle parveke- ja luhtirakenteiden korjaus, josta arvioitu jyvittyvän tälle huoneistoille noin 8900 €:n yhtiölainaosuus. 

Lepolan päiväkoti ja alakoulu n. 850 m, yläkoulu ja lukio sekä kirjasto n. 1 km, Jokelan juna-asema (HSL) n. 500 m, keskustan palvelut. Lepolan urheilukenttä n. 900 m.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, LEPOLA

Rivitalon päätyasunto, oma sauna, pieni autotalli

Rivitalo, 4h, k, s, autotalli, 112 m2
Tuusula, Jokela
Vaihdemiehentie 1 as 1, 05400 Jokela
Myyntihinta 109008,37€ Velaton myyntihinta 175000€

Valoisat, avarat ja hyvin muunneltavissa olevat oleskelutilat, mahtavan iso aidattu piha-alue! 
Yhdessä tasossa rivitalon päätyasunto lähellä päiväkotia, kouluja ja juna-asemaa (HSL).

3 makuuhuonetta, joista kaksi sisään tullessa vasemmalla puolella ja yksi olohuoneen toisella puolella omassa rauhassaan. Ruokailutilasta saa tarvittaessa tehtyä yhden makuuhuoneen lisää, sillä 2016 uudistettuun keittiöön mahtuu hyvin myös ruokapöytä. Keittiön kodinkoneet on uusittu 2017. Kylpyhuone ja erillinen wc on remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä 2016, sauna päivitetty 2017. Kahden makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone, yhdessä makuuhuoneessa on kaapistot, lisää kaappitilaa on eteisessä ja kylpyhuoneessa. Huoneistokohtainen lämmin varastotila kellarikerroksessa. Terassi on osin katettu, aidatulla piha-alueella on tilaa leikeille ja viherpeukalon taioille. Pieni autotalli sisältyy kauppahintaan, toinen autopaikka on tolpallinen. Oma tontti, kaukolämpö – lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen, valokuitu tilattuna/asennus kevään 2024 aikana tilaussopimus siirtyy ostajalle. 

Lepolan päiväkoti ja alakoulu n. 700 m, yläkoulu ja lukio n. 950 m, juna-asema (HSL) n. 500 m, Jokelan keskustan palvelut n. 600 m. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, LEPOLA

1920-luvun pieni omakotitalo, oma tontti

Omakotitalo, 2h, k, s, pieni piharakennus, autovaja, 55 m2
Tuusula, Jokela
Vaihdemiehentie 8, 05400 Jokela
Myyntihinta 85 000€

1920-luvun hirsirunkoinen pieni talo Jokelassa!
Makuuhuone, olohuone, keittiö, pieni kodinhoitotila, kylpyhuone ja sauna, yläkerrassa ei ole asuintiloja eikä sinne ole varsinaista kulkua sisältä. Kunnan vesi- ja viemäriliittymät, lisäksi oma kaivo, josta saa nostettua kasteluvesiä. Käyttövesiputket ja viemärit uusittu kunnan verkostoon liityttäessä v. 1997. Asuinrakennuksen sisätiloja on remontoitu pääosin v. 2014: keittiö, kylpyhuone, sauna, kodinhoitohuone, sähköt sekä asennettu lattialämmitys asuintiloihin. Katto on uusittu v. 2018. Erillinen pieni piharakennus on valmistunut v. 1905 ja toiminut aiemmin saunana, autovaja ja huvimaja. 

Asuinrakennukseen tehdyssä asuntokaupan kuntotarkastuksessa 08/2023 havaittiin osassa hirsissä lahovauriota, pääosin alimmissa hirsissä, niiden ja ulkoverhouksen uusimiseen tulee varautua lähitulevaisuudessa. 

Oma tontti 1250 m2, rakennusoikeutta jäljellä reilu 400 m2, pienteollisuusrakennusten korttelialue TP1: ”Kullekin rakennuspaikalle saa rakentaa tarpeellisen määrän asuntoja henkilökunnalle, jonka alituinen läsnäolo paikalla on välttämätöntä.” Jokelan rautatiealueen asemakaavan muutos tulee vaikuttamaan tähän kiinteistöön myyjän saamien tietojen mukaan siten, että rata tulee lähemmäksi ja kiinteistön ja radan väliin tullaan rakentamaan meluaita. 

Jokelan keskustan palvelut ja juna-asema (HSL) n. 700 m.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, PERTTU

Omakotitalo 4mh, autokatos

Omakotitalo, 6h, k, s, 2xkph, 2xerill. wc, khh, rt, aula + autokatos, 217 m2
Tuusula, Jokela
Teerimäki 8, 05400 Jokela
Myyntihinta 418 000€

Komia talokaunotar päättyvän tien päässä, havupuiden syleilyssä!

Talo on suunniteltu isonkin perheen tarpeisiin ja todettu toimivaksi niin arjessa kuin juhlassa:
– 4 mh yläkerrassa, alakerrassa oleva kirjastohuone ollut myös makuuhuonekäytössä
– avara eteinen, joka ei käy pieneksi edes lapsiperheen ”haalarirallissa”
– takakuistin sisäänkäynnin yhteydessä kurasyöppö ja kuivauskaappi
– kodinhoitohuoneessa on tilaa pyykkihuollon lisäksi vaikka ompelu- ja mankelointipisteelle
– säilytystilaa on vähintäänkin runsaasti: iso vaatehuone alakerrassa, 2 vaatehuonetta yläkerrassa, ullakkotilaa ja erillinen varastotila autokatoksen yhteydessä
– avara keittiö ja erillinen ruokailutila, keraamisen lieden ja erillisuunin lisäksi puuliesi
– autokatos ja lämmin varasto
– osalla isoa terassialuetta valokate
– leikkipuisto vieressä
– HSL-bussipysäkille 450 m
– Jokelan juna-asema (HSL) n. 2,7 km

Oma tontti, koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla (LTO), lattialämmitys sähköllä, puhallintakka, 2 ilmalämpöpumppua (v. 2018). Kokonaissähkönkulutus ollut 3-henkisellä perheellä n. 22000 kWh vuodessa. Energialuokka C(2018).

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, PERTTU

Omakotitalo, 3 mh, autokatos

Omakotitalo, 4h, k,s, autokatos, 106 m2 
Tuusula, Jokela 
Aapontie 14, 05400 Jokela Myyntihinta 150000€

Jämerä-talopaketti. Oma tontti. Heti vapaa. 
Talo on lähes alkuperäisessä asussaan, joten tämä kohde on remonttitaitoiselle napakymppi. 

Kolmen makuuhuoneen omakotitalo yhdessä tasossa. Keittiön ruokailutilan kupeessa avotakka, saunassa sähkökiuas. Autokatos, varasto ja suojaisa piha. Lämmitysmuotona vesikiertoinen patterilämmitys (VILP asennettu 2021), energialuokka B(2018). 

Hyvä sijainti lähellä päiväkotia (500 m), alakoulua (1 km), yläkoulua ja lukiota (1,6 km) sekä Jokelan keskustan palveluita (2 km): K-Supermarket Jokela, S-Market, apteekki, ruokaravintoloita, kosmetologeja, parturikampaamoita, fysioterapeutti, jalkahoitola, eläinlääkäri, kukkakauppa, R-kioski. Rautakauppa Rautajokela ja Jokelan Lemmikkitarvike n. 2,9 km. Kirjasto ja Notkopuisto n. 1,7 km: uimaranta, frisbeegolf-rata, pulkkamäki, skeittipuisto, beachvolley-kenttä, ulkokoriskenttä. Kolsan tekonurmi n. 2,7 km. Lepolan yleisurheilukenttä, tenniskentät, ulkosäbäkaukalo / luistelukenttä kävellen n. 3 km. Pururatoja, kuntoportaat, metsäreittejä ja latuja muutaman kilometrin säteellä useampi. 

Juna-asema (HSL) 2 km, lähin bussipysäkki n. 500 m. Hämeenlinnan moottoritie n. 10 min, Lahden moottoritie n. 15 min, Hanko-Porvootie n. 10 min.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, KESKUSTA

Liiketila/asuinhuoneisto Jokelan asemaa vastapäätä

Kerrostalo, 3h, k, kph, wc, varastotilaa, 84 m2 
Tuusula, Jokela 
Asemanraitti 1 as 5, 05400 Jokela Myyntihinta 87 695,99€ Velaton myyntihinta 95000€

Jokelan juna-asemaa vastapäätä monikäyttöiset tilat kahdessa tasossa, maalämpö! 

Katutasossa 84 m2 pääosin avaraa tilaa, todella iso erillinen invawc-tila ja takaosassa erillinen ”hoitohuone”. Alakerrassa 62 m2 varastotilaa, sisältäen keittiön ja kylpyhuoneen. Alakerran tilaan myös kulkuovi talon sivustan rappusista. Taloyhtiössä saunatilat. 
Tilat on olleet pitkään yrityskäytössä, yhtiöjärjestyksen mukainen käyttötarkoitus on asuinhuoneisto ja huoneistovarasto. Tiloissa voi harjoittaa pienimuotoista yritystoimintaa, joka ei häiritse kohtuuttomasti asukkaita. 

Oma tontti, maalämpö (lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen). Taloyhtiössä tehty paljon remontteja: katto, ikkunat, ulko-ovet, sähköjärjestelmät ja lukitukset, maalämpöpumpun kompressori ja invertteri uusittu 2022. Jokelan juna-asema ja keskustan palvelut vieressä. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

HYRYLÄ, Puustellinmetsä

Kerrostalo, 1h, kt, parvi, parveke, 22,5 m2 
Tuusula, Puustellinmetsä 
Vadelmaviidanpolku 4 A 52, 04300 Tuusula Myyntihinta 33 993,85€ Velaton myyntihinta 129000€

Ylimmän asuinkerroksen (4) siistikuntoinen yksiö loistosijainnilla Puustellinmetsässä. 
Asunto on vuokrattu toistaiseksi voimassaolevalla vuokrasopimuksella. 

Virallisia neliöitään suurempi yksiö, oma parveke. Makuuparvi on huonekorkeuden ja korkeiden ikkunoiden ansiosta aidosti käytettävissä. Avokeittiön kodinkoneet on integroitu, mikroaaltouunille paikka kaapistossa. Tilavassa kylpyhuoneessa on tilaa pesutornille. Asunto Oy Tuusulan Metsämansikan tyylikkäät saunatilat ja huoneistokohtaiset varastot on ylimmässä kerroksessa (5). Vesikiertoinen lattialämmitys (kaukolämpö, lämmityskulut sisältyy vastikkeeseen), kaapeli-tv, laajakaista, vuokratontti. Asunto on vuokrattu toistaiseksi voimassaolevalla vuokrasopimuksella, vuokra 770 €/kk. 

Hyrylän palveluihin matkaa noin kilometri, lentokentälle noin 20 minuuttia. Tuusulanväylää pitkin mm. pääkaupunkiseudulle on kätevää kulkea joko taloyhtiön yhteiskäyttöautolla, omalla autolla tai joukkoliikenteen (HSL) matkassa. Taloyhtiössä ei ole vuokrattavia autopaikkoja, mahdollisuus ostaa omina osakkeitaan tolpallinen autopaikka vmh 2500€, vuokrattu.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä. 

TONTIT

JOKELA, LEPOLA

Liike- ja teollisuustontti
Tuusula, Jokela
Vaihdemiehentie 2, 05400 Jokela Myyntihinta 88000€

Pienteollisuusrakennusten korttelialueella sijaitseva kiinteistö, 
jolla sijaitsee purkukuntoinen vanha omakotitalo ja talousrakennus.
Kiinteistöllä on kunnan vesi- ja viemäriliittymät sekä sähköliittymät.

Tontin koko 2145 m2, rakennusoikeus e=0,40.
Ratarakentaminen tulee vaikuttamaan tähän kiinteistöön siten, että rata tulee lähemmäksi ja kiinteistön ja radan väliin tullaan rakentamaan meluaita.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

JOKELA, PERTTU

Omakotitalotontti
Tuusula, Jokela
Urkurintie 3, 05400 Jokela Myyntihinta 40000€

Myydään noin 1000 m2:n määräala Jokelan Pertusta, tasamaatontti.
Rakennusoikeus 0,20. Lohottavalla osuudella purettava saunarakenus.
Loistopaikka lähellä päiväkotia, kouluja ja Jokelan keskustan palveluita.
Jokelan juna-asema (HSL) n. 1,5 km.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

HYVINKÄÄ

KESKUSTA, kerrostalokolmio aivan Hyvinkään ytimessä

Kerrostalo, 3h, avok, s, 109 m2
Hyvinkää, Keskusta
Kauppalankatu 2 D 1, 05800 Hyvinkää
Kauppahinta 109652,22€ Velaton myynithinta 150000€

Kun etsit jotain erityistä Hyvinkään parhaalla mahdollisella sijainnilla, se on tässä!
Hyvinkään herkkupaikalla uniikki citykolmio asuin- ja/tai toimistokäyttöön.

Avokeittiö, 2 makuuhuonetta, kylpyhuone ja sauna. Huoneistoa on remontoitu pääasiassa vuosina 2010 ja 2017. Olohuoneesta näkymät kadun yli kauppakeskus Willaan, kirjastoaukiolle, Hämeenkadun ja Kauppalankadun suuntaan. Tämän huoneiston rappukäytävästä kuljetaan tämän asunnon lisäksi vain yhteen asuntoon.

Oma tontti, kaukolämpö – lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen, käyttövesiputket uusittu ja viemärit sukitettu 2021, ikkunat uusittu 2005.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

PARANTOLA, kerrostalokolmio (4h), oma sauna ja lasitettu parveke

Kerrostalo, 3h, avok, s, lasitettu parveke (YJ 4h+kk), 85 m2
Hyvinkää, Parantola
Kauppalankatu 37 as 5, 05800 Hyvinkää Myyntihinta 290000€ Velaton Myyntihinta 290000€

Ihastuttava kulmahuoneisto, oma sauna ja lasitettu parveke etelän suuntaan. Valoisa & viihtyisä oleskelutila ja avokeittiö, 2 makuuhuonetta, kolmas makuuhuone helposti palautettavissa. 2 wc:tä, toinen kylpyhuoneen ja saunan yhteydessä. Erillisen wc:n yhteydessä paikka pesutornille, kaapistot pyykinsäilytykseen ja sopivasti pöytätasoa pyykkihuollolle tai vaikkapa vauvan hoitopöydän paikaksi. Mahdollisuus ostaa autokatospaikka, jossa sähköauton latausasema. Autokatospaikan osakkeen velaton myyntihinta 4000€.

Käsin muurattu v. 2019 valmistunut kivitalo, oma tontti, maalämpö, LTO, velaton taloyhtiö, Telian laajakaista, hissitalo. Loistosijainti Parantolassa, kävelymatkan päässä juna-asemasta ja keskustan palveluista. Päiväkodit, ala- ja yläkoulu, lukio, juna-asema, kauppakeskus Willa ja keskustan palvelut kaikki kilometrin säteellä. Lähin ruokakauppa (Lidl) n. 300 m.

HETI VAPAA!

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

PAAVOLA, kerrostalokaksio, lasitettu parveke, vuokrattu

Kerrostalo, 2h, k, lasitettu parveke, 55 m2
Hyvinkää, Paavola
Oraskatu 1 A 9, 05880 Hyvinkää
Myyntihinta 52079,64 € Velaton myyntihinta 70000€

Ylimmän kerroksen kaksio, lasitettu parveke ja ”bonushuone”, vuokrattu toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella.

Kylpyhuone on remontoitu 2019 käyttövesiputkien uusimisen yhteydessä. Erillinen keittiö, johon mahtuu hyvin ruokapöytä. Makuuhuone ja Ison olohuoneen päätyyn tehty erillinen makuuhuoneeksi sopiva tila. Lasitettu parveke aamuauringon suuntaan. Vaatehuone ja huoneistokohtainen häkkivarasto, irtokaapistot kuuluvat kauppaan. Taloyhtiössä pesutupa ja mahdollisuus vuokrata ylimääräinen häkkivarasto.

Oma tontti, kaukolämpö (lämmityskulut sisältyvät vastikkeeseen), omat vesimittarit. Taloyhtiössä mm. ikkunat uusittu 2002, katto saneerattu 2009, käyttövesiputket uusittu, kylpyhuoneet remontoitu sekä huoneistojen sähkökeskukset uusittu 2019, lukitus uusittu 2021. Autopaikkoja ja autotalleja vuokrattavissa taloyhtiöltä.

Paavolan koulu aivan vieressä, Paavolan päiväkoti n. 600 m, Jussilankadun päiväkoti n. 900 m, Hyvinkään keskustaan ja juna-asemalle reipas 2 km.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

KESKUSTA, kerrostaloyksiö

Kerrostalo, 1h, avok, kph, 21 m2
Hyvinkää, Keskusta
Kauppalankatu 2 D 2, 05800 Hyvinkää
Kauppahinta 42 219,31 € Velaton myyntihinta 50 000€

Remontoitu yksiö aivan Hyvinkään ytimessä: sijoitusasunnoksi, toimistotilaksi tai omaksi cityasunnoksi. Oma tontti, kaukolämpö, käyttövesiputket uusittu ja viemärit sukitettu 2021, ikkunat uusittu 2005. Kauppakeskus Willa tien toisella puolella, juna-asema n. 300 m.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

KENRAALINKULMA, AHDENKALLIO

Lammin kivitalo, maalämpö, 5 mh

Omakotitalo, 6h, avok, khh, s, 2 auton katos, iso lämmin varasto, 198 m2 
Hyvinkää, Ahdenkallio / Kenraalinkulma 
Kenraalintie 11, 05820 Hyvinkää Myyntihinta 618000€

Upea, uniikki koti Kenraalinkulmalla! 

Tämä 2013 valmistunut Lammin kivitalo on kerrassaan hurmaava kokonaisuus, eikä vähiten mansardikattonsa ansiosta. Talon lämmitysmuotona on maalämpö, yläkerrassa myös maaviilennys. Avokeittiö ja olohuone on yhtä suurta tilaa, jonka jakaa rustiikkista tunnelmaa luova varaava takka, jossa on myös leivinuuni. 5 tilavaa makuuhuonetta, yläkerran aulatilasta saa tarvittaessa tehtyä pienellä vaivalla vielä yhden makuuhuoneen lisää. Kodinhoitohuone, 2 kylpyhuonetta, sauna, autokatos kahdelle autolle ja erillinen lämmin varasto. Takapiha rajoittuu puistoalueeseen. Oma tontti, Telian valokuitu, kaapeli-TV. Energialuokka A(2018). 

Hämeenkadun ala-aste n. 2,3 km. Tapainlinnan koulu n. 3 km. Kipinä-lukio n. 3,8 km, Hyvinkään Willa kauppakeskus n. 2,8 km. Lähin bussipysäkki n. 300 m. Hyvinkään juna-asema n. 3 km. 

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

VEHKOJA, omakotitalo 3h, talousrakennus, huvimaja

Omakotitalo, 3h, k, kph, s, wc + talousrakennus, huvimaja, 72 m2
Hyvinkää, Vehkoja
Hannisentie 22, 05830 Hyvinkää
Myyntihinta 150000€

HETI VAPAA pienen perheen vuonna 1947 valmistunut koti sijaitsee Vehkojan ja Kruununpuiston kaupunginosan rajalla, asuinalueen laidalla. Kruununmaan puistoalue on aivan vieressä.

Sympaattisessa talossa on mm. uusittu katto 2018, keittiö noin 2010-luvulla, ikkunat noin v. 1998, pinnat kaipaavat päivitystä. Alakerrassa on kaksi huonetta yhdistetty yhdeksi isoksi oleskelutilaksi, jonka keskellä komeilee massiivinen avotakka. Tilavassa keittiössä hyvin kaappitilaa ja mm. keraaminen liesi, työskentelykorkeudelle asennettu erillisuuni, astianpesukone ja pyykinpesukone. Wc alakerrassa. Yläkerrassa 2 huonetta, joista toisessa 2 vaatehuonetta/lämmintä varastotilaa ja lapevarasto. Kellarikerroksessa sauna ja kylpyhuone, sekä kellarikomero. Piharakennus on valmistunut v. 1950, huvimaja 2000-luvulla. 

Oma tontti 786 m2, vesikiertoinen patterilämmitys (öljy), ilmalämpöpumppu, avotakka, energialuokka E(2018), Telian kaapeli-TV. Vehkojan S-market n. 1 km, sairaala n. 1,3 km, Hyvinkään keskusta ja juna-asema n. 3 km. Päiväkoti, ala- ja yläkoulu kilometrin säteellä.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

VANTAA

Rivitalokolmio Havukoskella

Rivitalo, 3h, k, s, 81 m2
Vantaa, Havukoski
Havukoskenkatu 3 E 19, 01360 Vantaa
Myyntihinta 180 567,94 Velaton myyntihinta 185000€

Oivallinen sijainti lähellä luontoa, päiväkoteja, kouluja ja juna-asemaa, lähin ruokakauppa n. 400 m.

Tässä kodikkaassa kahden tason asunnossa on keittiö ja oleskelutilat alakerrassa, molemmissa kerroksissa wc:t. Olohuoneesta on käynti aidatulle takapihalle, jossa osin katettu terassi. Yläkerrassa kylpyhuone ja sauna sekä makuuhuoneet, suurempi jaettavissa kahdeksi makuuhuoneeksi. 

Taloyhtiössä alkaa tänä vuonna linjasaneeraus, jossa tämänkin huoneiston wc, kylpyhuone ja saunatilat remontoidaan nykyaikaan. Remontin materiaaleihin ja kalustukseen ehdit vielä hyvin vaikuttamaan: tämän huoneiston alkukatselmointi on 14.08.2024, remontin aloitus viikolla 39, kesto 6 viikkoa. Asunnossa voi asua remontin ajan. Tarkempia tietoja remontista ja havainnekuvia toteutusvaihtoehdoista saatavana välittäjältä ja nähtävänä esittelyssä.

Taloyhtiössä on vapaasti asukkaiden käytössä ns. takkamökki, leikkipaikka ja oma urheilukenttä, jolle talveksi jäädytetään luistelukenttä! Oma tontti, kaukolämpö, kaapeli-TV, vesimaksu sisältyy vastikkeeseen. Taloyhtiössä on jokaiselle huoneistolle varattu 1 autopaikka, toinen paikka jonotusperiaatteen mukaisesti. Autopaikoissa on asennettuna eTolpat eli mobiilisovelluksella tai internetselaimella etäohjattavat lämmitys- ja lataustolpat.

Ulkoilusta ja luonnosta nauttiville Havukosken puisto pururatoineen on nurkalla, Kuusijärvellekin on matkaa vain 2,6km. Juna-asema (HSL) 1,2 km, lähin bussipysäkki n. 250 m, Lahdentie n. 3 km, Tuusulantie n. 5 km.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

LOPPI, Sajaniemi

Honkarakenteen pyöröhirsimökki

Mökki, Tupakeittiö, parvi, sauna + talousrakennus, varasto, puusee, 29 m2
Loppi / Sajaniemi
Tyynelänpolku 168, 11710 Riihimäki Myyntihinta 85000€

Mökin pihapiiri ja sitä ympäröivä luonto avaavat sylinsä pienille ja suurille iloille sekä seikkailuille, joutilaille kahvitteluhetkille terassilla, isältä pojalle siirtyville opeille ja tarinoille, sateen ropinan kuuntelulle ja auringon paisteessa paistattelulle. 

Jyrkkä nousu kallioiselle rinnetontille mahdollistaa mökin teraasilta suojaisat näkymät Hirvijärvelle. Talviasuttavassa Honkarakenteen päämökissä on tupakeittiö ja parvi, pukuhuone ja sauna. Honkarakenteen erillinen varastorakennus, puuliiteri ja Honkarakenteen kompostikäymälä, porakaivo, kantovesi.

Mäntykallion tila on muodostettu kahdesta palstasta, mökki ja muut kiinteistön rakennukset sijaitsevat isommalla palstalla rinteessä (3010 m2), pienempi palsta (233 m2) sijaitsee Hirvijärven rannassa (Korttoonlahti, pohjoisen suuntaan) muutaman sadan metrin päässä mökistä, omaa rantaviivaa n. 23 m. Riihimäen keskustaan n. 20 km. 

HYVINKÄÄ

Vieremä, kerrostaloyksiö, oma sauna, lasitettu parveke

Kerrostalo, 1h, k, s, lasitettu parveke, 36,5 m2
Hyvinkää, Vieremä
Vaiveronkatu 69 A 9, 05900 Hyvinkää Vuokra 550€/kk

Ylimmän kerroksen yksiö, oma sauna ja lasitettu parveke.
Sveitsin ulkoilumaastojen kupeessa, Perttulan nurmia vastapäätä. 
Hyvinkään keskustaan ja juna-asemalle alle 2 km. 

Vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella, minimiaika 1 vuosi. Vuokravakuus 1100 €. Luottotiedot oltava kunnossa, vuokralainen hankkii vastuuosuuden sisältävän kotivakuutuksen ja pitää sen voimassa koko vuokrasuhteen ajan. Ei lemmikkejä eikä tupakointia asunnossa tai parvekkeella. Vapautuu 01.07.2024 mennessä.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

Vieremä, kerrostaloyksiö, oma sauna, lasitettu parveke

Kerrostalo, 1h, kk, s, lasitettu parveke, 31,5 m2
Hyvinkää, Vieremä
Vaiveronkatu 17 A 2, 05900 Hyvinkää Vuokra 670 €/kk

Ihastuttava yksiö, jossa oma sauna ja lasitettu parveke! Heti vapaa!
Koko huoneisto on juuri remontoitu, kylpyhuone ja keittiö kodinkoneineen hohtavat uutuuttaan. Kaukolämpö – lämmityskulut sisältyvät vuokraan, kaapeli-tv. Vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella vähintään vuodeksi, luottotiedot oltava kunnossa, ei lemmikkejä eikä tupakointia.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

Sahanmäki, kerrostaloyksiö, HETI VAPAA

Kerrostalo, 1h, avok, et, kph, 38,5 m2
Hyvinkää, Sahanmäki
Sahanmäenkatu 7  G 5, 05800 Hyvinkää
Vuokra 540 €

Heti vapaa, lemmikit sallittu!

Toisen kerroksen remontoitu yksiö rauhallisella Sahanmäen alueella, juna-asemalle n. 1,4 km.
Lähikauppaan n. 600 m, terveysasemalle n. 700 m, keskustan palveluihin n. 1,3 km.
Kaukolämpö, lämmityskulut ja Telian kaapeli-TV ja taloyhtiölaajakaista 10 M sisältyvät vuokraan, painovoimainen ilmanvaihto. Taloyhtiössä pesutupa ja kuivaushuone (talo 5), urheiluvälinevarastot ja väestönsuoja (talo 1). Sauna ja huoneistokohtainen varasto samassa rapussa.

Vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella min. vuodeksi. Lemmikit sallittu. Vuokravakuus 1080€, luottotiedot oltava kunnossa, kotivakuutus vaaditaan.

Tarkemmat kohdetiedot löydät täältä.

Onko oma asuntosi myymättä,
sijoitusasuntoosi pitäisi löytää hyvä vuokralainen
tai kaipaat neuvoja asuntoasioissa?

Olemme valmiina auttamaan, ota yhteyttä!

Siirry sivun alkuun